[ad_1]

“Er komt niets in me op”, sen. Jon Tester, D-Mont., Zei, voordat hij een belastingcommissie als een mogelijkheid opperde.

Zo’n commissie zou met doelstellingen kunnen komen om het tekort in de loop van de tijd terug te dringen “zonder veteranen in de benen te snijden en een tweeledige infrastructuurwet en de Inflation Reduction Act ongedaan te maken”, zei hij.

De tweeledige House Problem Solvers hebben een schuldlimiet vrijgegeven kader eerder deze maand, die voortbouwt op de oprichting van een externe begrotingscommissie om langetermijnoplossingen te ontwikkelen om het tekort terug te dringen, in plaats van te wachten tot de wetgevers het zelf eens worden.

Dit kader verwacht echter ook dat wetgevers controles op de uitgaven op korte termijn aanbieden via het kredietenproces in ruil voor het opschorten van het schuldplafond totdat een commissie kan worden ingesteld en haar aanbevelingen kan doen.

“Je hebt 32 democraten die moeten tekenen om in feite te zeggen: ‘Ja, we moeten kijken naar uitgavenhervormingen'”, zei Mike Lawler, RN.Y., lid van Problem Solvers.

[ad_2]