[ad_1]

“Shark Tank”-ster Kevin O’Leary verscheurde donderdag het plan van het Ministerie van Defensie (DOD) om een ​​”volledig elektrische vloot” te implementeren en zei “het gaat niet werken”.

“Ik denk niet dat we daar klaar voor zullen zijn. De laatste keer dat ik keek, waren er geen oplaadstations op het slagveld en ik denk dat je moet nadenken over mensen die hun leven opofferen of riskeren, het land verdedigen, het beste hebben apparatuur mogelijk,” vertelde O’Leary binnenkort aan “Fox News Tonight” gastheer Brian Kilmeade en dit is de praktische realiteit. Dit zal onmogelijk gebeuren tenzij ze deze technologie testen. Ik zie bijvoorbeeld geen elektrische tanks, geen pantserwagens.” (GERELATEERD: Senator Barrasso hekelt Biden omdat hij China een ‘grote speler’ heeft laten worden in het Amerikaanse energiebeleid)

SHOW:

Dat heeft minister van Energie, Jennifer Granholm, woensdag gezegd aan de Senaatscommissie voor strijdkrachten publiek ze steunde een poging om tegen 2030 elk niet-tactisch voertuig van de DOD elektrisch te maken.

“Als je in een gevecht zit, weet je niet waar je heen moet of hoe ver je moet gaan en heb je zeker geen tijd om 20 minuten op te laden, een kopje koffie te drinken, terwijl je aan het halen bent. klaar. Schiet erop,’ zei O’Leary. ‘Ik denk niet dat het gaat werken. De discussie komt in ieder geval op gang, want iedereen is gaan beseffen dat het niet eenvoudig is om te bepalen in welk tempo we alle vormen van vervoer kunnen elektrificeren. Dit ga je niet snel doen. Je hebt nog steeds vliegtuigbrandstof nodig. Je kunt niet naar Europa reizen in een vliegtuig op zonne-energie. Het zal niet werken.”

President Joe Biden ondertekende in augustus de Cut Inflation Act, die een belastingvermindering voor de productie van elektrische batterijen en belastingverminderingen voor verschillende energiezuinige apparaten en elektrische auto’s omvatte.

Ondanks Biden’s drang naar elektrische voertuigen, nam de Environmental Protection Agency op 1 januari een beslissing. 31 die de winning van 1,4 miljard ton koper, goud, molybdeen, zilver en renium in Alaska zou blokkeren om zalm te beschermen.

Alle inhoud die is gemaakt door de Daily Caller News Foundation, een onafhankelijke, onpartijdige nieuwsdienst, is gratis beschikbaar voor elke legitieme nieuwsuitgever die een groot publiek kan bereiken. Alle opnieuw geposte artikelen moeten ons logo, de naamregel van onze verslaggever en DCNF-lidmaatschap bevatten. Als u vragen heeft over onze richtlijnen of onze samenwerking met ons, neem dan contact op met licensing@dailycallernewsfoundation.org.[ad_2]