[ad_1]

De Bruins kregen woensdagavond in Boston een eerste kans om de Panthers uit Florida uit te schakelen, en ondanks de terugkeer van aanvoerder Patrice Bergeron draaiden de bezoekers de rollen om bij de 4-3 overwinning in de verlenging.

• Ofwel: Nouveau contrat avec le Wild: Frédérick Gaudreau realiseert zijn droom

• Ofwel: Parijse sporters: les meilleurs offres de jeudi sur Mise-o-jeu +

• Ofwel: Prochain contrat de Cole Caufield: cinq contrats sur lechenes se base

De defensieve verdediging van Linus Ullmark tegen Matthew Tkachuk heeft de opdracht gekregen om te verdedigen, maar het verschil is waar. De remise derrière son filet du Suédois est arrivée richt sur le bâton de Carter Verhaeghe, qui trouvé son coéquipier dans l’enclave après la chute d’Ullmark.

“Il y aura toujours de l’adversité en séries. C’est dur d’elimirer une équipe, ils jouaient pour leur vie. Il faudra reagir plus vite la next time, moi inclus. Demain est un autre jour”, zei Ullmark in a point de presse, donnant le crédit aux Panthers pour le filet en prolongation.

Terug naar het ritme

Als er een resultaat is voor Bergeron, kan het zijn dat je in een serie eliminaties van deze tijd bent, maar het is mogelijk dat de laatste wedstrijd van het seizoen regulier is. Het is voortijdig gestopt met de confrontatie met de Canadien de Montréal en de bestaansreden van een bleuure au haut du corps.

“Je me sentais bien.” Het is een soort aanwezigheid om het ritme terug te draaien. Revenir au jeu en serie n’est pas la même koos qu’en saison élégulaire. La vitesse du jeu est plus élevé”, herinnert Bergeron zich.

De 37-jarige veteraan maakte een trio compleet met Tyler Bertuzzi en David Pastrnak en had een numeriek voordeel aan het begin van de derde periode. De perfecte afwijking van Brad Marchand van de lancer bracht de score op 2 tegen 2. Het was zijn 50e wedstrijd in de serie.

“Je crois qu’il a été bon.” Il a fait plusieurs bons jeux defenses, c’est ce qu’il fait. “Il a marqué un gros but et il a contributo à l’esprit d’équipe”, merkte coach-chef Jim Montgomery kort op.

Les partizanen au TD Garden hebben een bel accueil in Bergeron, de ovationnant dès sa première presence sur la glace. Gonflé à bloc, le Québécois een bien mislukte renverser Aaron Ekblad heeft een mise en échec en milieu van betrokkenheid.

Replique après-réplique

L’égalité a été créée trois fois en tout. Les Panthers ontsproten aan de première van de première van Anthony Duclair, onder leiding van Brad March en verzekerde zich van een herhaling van het debuut van twee niveaus. De successen van Sam Bennett en Sam Reinhart werden gescheiden door het doelpunt van Bergeron, en het was Taylor Hall die er 3 a 3 van maakte dankzij zijn quinquième filet of the series.

“À Boston, il ya eu [des pertes de concentration]. Er is een bestaansreden die u nodig heeft, maar er zijn geen amorcés om de tijd te verdrijven. Zij waren de beste ploeg in de eerste periode. […] Nous avons tendance à committre de grosses erreurs lors des deux derniers matches à la maison”, legt Montgomery uit, die deze mannen op manqué d’énergie à force de tyre de l’arrière maakt.

Ullmark heeft twee keer geprotesteerd tegen Sergei Bobrovsky, recevant 26 lancers tegen 47 pour le Russe. De portier van de Panthers hield zijn ogen levend met een oerstop voor Brad March en parti en échappée dans les dernières seconds du temps regular.

Vrijdag staat het zesde duel op het programma, in de FLA Live Arena.[ad_2]