[ad_1]

Al Horford sloeg een enorme driepunter tegen zijn voormalige team en de bezoekende Boston Celtics opende een close game in de laatste minuten om de Atlanta Hawks 128-120 op donderdagavond te beëindigen voor een 4-2 overwinning in de eerste ronde play-offs. serie.

De als tweede geplaatste Celtics nemen het op tegen de als derde geplaatste Philadelphia 76ers, die rust hebben gehad sinds het beëindigen van hun sweep van vier wedstrijden boven Brooklyn afgelopen zaterdag.

Game 1 is maandagavond in Boston.

Boston maakte een run van 11-0 met drie opeenvolgende driepunters, met Horfords grote schot rond drieën van Jayson Tatum en Jaylen Brown.

Tatum sloot de push af met een dunk, wat de Celtics een voorsprong van 121-113 opleverde met nog 2:07 te gaan.

Brown leidde de Celtics met 32 ​​punten, terwijl Tatum er 30 had. Horford, die van 2007-16 in Atlanta speelde, droeg bij met 10 punten en 12 rebounds.

Na de Hawks naar een onwaarschijnlijke overwinning te hebben geleid in Game 5 in Boston, raakte Trae Young uit Atlanta in de tweede helft zonder stoom. Hij heeft de afgelopen twee kwartalen 12 van de 13 schoten gemist.

Young had 30 punten en 10 assists, maar hij eindigde slechts negen van de 28 van het veld.

[ad_2]