[ad_1]

TRUMP KRACHT EEN — Voormalig president Donald Trump concentreerde zich op het aanvallen van president Joe Biden tijdens zijn eerste stop in New Hampshire sinds de aankondiging van zijn derde presidentiële bod. Hij waarschuwde donderdag voor wat hij denkt dat er gaat gebeuren in het kader van een mogelijke tweede termijn voor zijn tegenstander.

The Daily Caller vloog met Trump naar Manchester, New Hampshire, voor zijn eerste reis naar de staat sinds hij in november zijn derde presidentiële bod lanceerde. Trump blijft volgens de meeste nationale peilingen de koploper voor de Republikeinse presidentiële nominatie in 2024 show. (GERELATEERD: Trump maakt eerste stop in Iowa voor campagne in 2024, kondigt leiderschapsteam aan)

Voor het opstijgen benaderde Trump verslaggevers en vroeg naar een Emerson College vragenlijst donderdag vrijgegeven die hem in de peilingen 46% en hoger liet zien tegen zijn belangrijkste GOP-tegenstanders.

Trump hield zijn toespraak in de DoubleTree by Hilton Hotels in het centrum van Manchester voor wat volgens de campagne 2.000 mensen waren. De Trump-campagne heeft ook gezegd dat het duizenden meer moet afwijzen in Manchester. Trump sprak bijna twee uur en raakte Biden over de economie en een aantal andere kwesties.

“Toen ik mijn ambt verliet, boden we Joe Biden het snelste economische herstel ooit – allemaal zonder inflatie”, zei Trump tijdens zijn toespraak. “Hij nam deze bloeiende economie en vernietigde hem snel.”

Hij richtte zich niet zozeer op de Republikeinse gouverneur van Florida. Ron DeSantis, die Trump herhaaldelijk heeft bekritiseerd.

DeSantis sprak eerder in april op een evenement in Manchester, op dezelfde locatie waar Trump donderdagavond zijn toespraak hield. DeSantis wordt beschouwd als de belangrijkste rivaal van Trump, hoewel de gouverneur een presidentiële run nog moet aankondigen.

Trump kondigde ook zijn leiderschapsteam voor de staat aan, dat 50 leden van de wetgevende macht omvat. Volgens de campagne vertegenwoordigt deze groep 25% van de Republikeinen in het Huis van Afgevaardigden van New Hampshire.

SHOW:

Tijdens zijn toespraak zei Trump dat “de keuze bij deze verkiezingen nu is tussen kracht of zwakte, tussen succes of mislukking, tussen veiligheid of anarchie, tussen vrede of conflict, en voorspoed of rampspoed”. (GERELATEERD: Trump beschrijft eindeloze juridische gevechten in Mar-A-Lago’s primetime-toespraak na aanklacht)

Afgezien van de economie, noemde hij verschillende problemen waarmee het land wordt geconfronteerd, waaronder de grenscrisis en toenemende misdaad en inflatie. Hij gaf Biden ook een nieuwe bijnaam en zei dat hij Hillary Clinton niet langer “Crooked Hillary” zou noemen en nu het woord “crooked” zou gebruiken om Biden te beschrijven.

“Ik zal de naam ‘Crooked’ van Hillary Clinton verwijderen”, zei Trump. “Ik ga hem een ​​nieuwe naam geven. Ik weet niet of ‘Lovely Hillary’ of ‘Beautiful Hillary’ misschien, maar ik ga de naam ‘Crooked’ eraf halen, zodat we de naam van Joe Biden kunnen gebruiken. naam, want hij zal vanaf nu bekend staan ​​als “Crooked Joe” Biden.

Na de toespraak benaderde Trump de menigte en ondertekende shirts, hoeden, schudde handen en nam selfies met zijn supporters. Vervolgens ging hij naar een beroemd etablissement in Manchester, Red Arrow Diner genaamd. Trump begroette daar ook supporters en bestelde een hamburger bij Trump Tower voordat hij aan boord ging van zijn vliegtuig naar West Palm Beach, Florida.

Op de vlucht naar huis at het team van Trump McDonald’s en een assortiment van verschillende desserts van het plaatselijke restaurant en keek naar de NFL Draft.[ad_2]