[ad_1]

Jude Bellingham Roddel Grafisch

Real Madrid Ambtenaren zullen deze week naar Duitsland afreizen om te proberen te overtuigen Borussia Dortmund en de Engelse middenvelder Jude Bellingham, 19, om zich deze zomer bij de Spaanse club aan te sluiten. (Marca – in het Spaans)externe link

Manchester United en de Braziliaanse middenvelder Casemiro, 31, is een transferdoelwit voor de zomer voor Thomas Tuchel Bayern München. (Kicker – in het Duits)externe link

Beieren baas Tuchel wil ook graag kennismaken Chelsea en de Kroatische middenvelder Mateo Kovacic, 28. (Sport1 – in het Duits)externe link

Beierenhebben echter geen plannen om de 20-jarige Nederlandse middenvelder Ryan Gravenberch deze zomer te verkopen, ondanks interesse van Liverpool, Manchester United En Arsenaal. (buitenspel)externe link

Oud Bayern München baas Julian Nagelsmann staat bovenaan een shortlist van vier man om te worden Tottenham Hotspur volgende manager, maar de Duitser, 35, dreigt te duur te blijken voor de Londenaren. (Telegraaf – abonnement vereist) externe link

AstonVilla plannen een verhuizing Brentford en de Engelse spits Ivan Toney, 27. (De voetbalinsider)externe link

De Portugese spits Joao Felix keert niet terug Atletico Madrid deze zomer, met de 23-jarige op het punt om zijn huurovereenkomst te verlengen Chelsea. (zon)externe link

Brighton sluiten een deal om de 21-jarige Braziliaanse spits Joao Pedro over te nemen Watford. (Fabrizio Romano)externe link

Napels zal de aankoopoptie van € 30 miljoen (£ 26,5 miljoen) om de Franse middenvelder Tanguy Ndombele, 26, te contracteren niet activeren Tottenham op een vast contract. (Nicolo Schira)externe link

Manchester United een offerte opmaken voor monegask De Braziliaanse rechtsback Vanderson, 21, kan te maken krijgen met concurrentie van verschillende andere Premier League-teams. (RMC Sport via zon)externe link

AC Milaan monitor de situatie van van Arsenaal De 23-jarige vleugelspeler Reiss Nelson uit Engeland, die nog geen nieuw contract moet tekenen bij de Gunners. (Calciomercato via Football Italia – in het Italiaans)externe link

AC Milaan zijn er ook in geïnteresseerd Chelsea en de Engelse middenvelder Ruben Loftus-Cheek, 27. (90 minuten)externe link

Brentford, Fulham En Brighton waren allemaal op zoek naar de Ghanese spits Joseph Paintsil, 25, die 14 goals scoorde voor de Belgische leiders Genk dit seizoen. (Telegraaf – abonnement vereist)externe link

Laatste pagina Daily Express - vrijdag 28 2023
Daily Express achterpagina

Alles wat je moet weten over de banner van je Premier League-teamBBC Sport Banner voettekst[ad_2]