[ad_1]

Voor de mannen die de serie tegen de Rangers van New York matchen, stuurde de chef-kok van de Devils van New Jersey, Lindy Ruff, Akira Schmid van de filet. Het kan gebeuren dat uw beslissing per seizoen wordt genomen.


Akira Schmidt

Getty Images via AFP

Akira Schmidt

Aan het begin van de campagne was Zwitserland de derde bewaker achter Vitek Vanecek en Mackenzie Blackwood. Souvent blessé, celui-ci stelde Schmid in staat om 18 wedstrijden te betwisten en vijf opeenvolgende overwinningen te behalen in de maanden november en december. De kolos van 6 en 5 po, die plusieurs zijn déjà à Ben Bishop, n’avait pas gagné in 2021-2022 en zes partijen.

Lees ook: Les Rangers enfer

Lees ook: De bliksem is bestand tegen de doute

Lees ook: Affaire Nichushkin: une femme vervoerd d’urgence à l’hôpital

Met tussenpozen wonnen de Duivels hun drie-derniers-duels en uiteindelijk werd de Rangers uitgeschakeld. Zonder minimalisering van de impact van de portier de 22 ans, Ruff verzekerde zich ervan dat de fout geen revenait pas van Vanecek was.

“Er is niets te zien met Vitek. Nous ne jouions pas bien devant lui. Tout le groupe a realalisé, en verweerder devant Vitek, qu’il devait mieux jouer. Nous devions controller la rondelle et jouer notre façon. Je crois que le groupe s’est aangepast”, gaf de experimentele piloot aan in persconferentie, jeudi soir.

En voor de oorzaak; De Duivels hebben 24 lansiers van de Blauwhemden achter zich gelaten, waardoor Schmid erin slaagde om 23 keer te blancheren.

“Jersey a joué tout un match, leur meilleur de la série jusqu’à maintenant. Nous avons mis du traffic [devant le filet] et je crois que leur gardien a très bien joué pour eux. [Igor Shesterkin] a été excellent aussi, mais j’ai trouvé que Schmid avait été très bon”, een reconnu l’entraîneur des Rangers, Gerard Gallant.

Defensieve verantwoordelijkheden

De joueurs van New Jersey ontkomen aan het bereiken van de beproeving om de kansen van de meilleurs te beperken en om het moment te redden. Artemi Panarin en Adam Fox sloten af ​​met -3 differentiëlen.

“De kans dat je façon phenomenale devant moi hebt. Je hebt geen beaucoup de travail. Je hebt geen kans om de kredietwaardigheid te beoordelen”, verzekerde Schmid. de .976 en trois duels.

Over het algemeen, er is geen kans op een kans. Aan het einde van de derde periode raakten de Rangers de pot aan en de gemaskerde man gaf toe dat hij de rondelle van zijn ogen had verloren. Als je een grote devant-zoon filet probeert te maken, zullen de Devils uiteindelijk een maat van retrouver le disce zijn.

“Ça prend un peu de chance parfois. Nous avons été chanceux deux of trois fois aujourd’hui. […] Tu essaies zeggen dat de relever-versnelling, trouver la rondelle et t’asseoir sur elle s’il le faut”, en dit Schmid avec le sourire.

Les Devils ont-ils le nouveau Cam Ward entre les mains? In 2005-2006, la recrue avait élevé son jeu d’un cran in series chez les Hurricanes de la Carolina, qui avaient évoluntissement coupe Stanley. Een van de overwinningen tegen de Rangers die aan boord wordt opgelegd.[ad_2]