[ad_1]

Republikeinen in het Huis van Afgevaardigden, onder leiding van de vertegenwoordiger uit Florida. Byron Donalds, introduceerde vrijdag wetgeving die federale financiering zou ontnemen aan scholen die fossiele brandstofbedrijven verbieden deel te nemen aan banenbeurzen.

De Embrace Fossil Fuel Recruitment Act vereist dat scholen die geld ontvangen van het ministerie van Onderwijs, fossiele brandstofbedrijven dezelfde advertentiemogelijkheden op banenbeurzen bieden als andere werkgevers. Naast het verliezen van federale financiering voor niet-naleving, kunnen scholen lasten onder dwangsom krijgen, die worden opgelegd onder dreiging van juridische stappen. (GERELATEERD: Olie-industrierapport waarschuwt voor massaal banenverlies als gevolg van Biden’s anti-booragenda)

Lokale onderwijsinstellingen en hogescholenkamer bieden prospectief werkgevers die actief zijn in de fossiele brandstofsector dezelfde toegang voor middelbare scholieren voorvoor wervingsdoeleinden zoals verstrekt aan potentiële emwerkgevers die actief zijn in andere energiebronnen sectoren”, stelt de wet. Oorspronkelijke co-sponsors zijn onder meer Texas Reps. Randy Weber en Ronny Jackson, die Ohio vertegenwoordigen. Mike Carey en vertegenwoordiger van Wyoming. Harriët Hageman.

Lees hier de factuur:

Passeer de wet op de werving van fossiele brandstoffen door Michaël Ginsberg op Scribd

De Amerikaanse energie-industrie verwacht langdurige banen te verliezen als gevolg van het beleid van president Joe Biden, volgens een rapport uit 2022, dat langzaam lopende geplande aardgasleasecontracten bevat. Plus een PriceWaterhouseCoopers uit 2020 vragenlijst ontdekte dat 14% van de millennials niet in olie en aardgas zou werken vanwege morele bezwaren, de hoogste van alle bedrijfstakken.

Studenten van de Universiteit van Washington protesteerden begin januari toen de school begon te protesteren tegen de deelname van fossiele brandstofbedrijven aan banenbeurzen opdracht uit fossiele brandstoffen.

“Biden’s rampzalige oorlog tegen de Amerikaanse fossiele-brandstofindustrie kent geen grenzen en heeft de federale bureaucratie volledig verankerd. Elk gezin voelt de pijn van de anti-Amerikaanse energieagenda van de Democraten bij de benzinepomp, de supermarkt en alles in hun dagelijks leven. Mijn rekening is simpelweg verbiedt bepaalde onderwijsinstellingen om de betrokkenheid van fossiele brandstofbedrijven bij hun studentenwervingsactiviteiten te ontkennen. De ongebreidelde indoctrinatie door links van onze toekomstige generaties via ons onderwijssysteem vormt een bedreiging voor de democratie, en mijn wetgeving blokkeert elke poging om een ​​anti- energieagenda in het hoger onderwijs en behoudt een duurzaam pad voor een America First-energieapparaat, ‘zei Donalds. in een verklaring aan de Daily Caller.

Het verzet tegen fossiele brandstofbedrijven op universiteiten is niet exclusief voor de Verenigde Staten. Verschillende universiteiten in het VK hebben dat al gedaan verboden koolstofenergiebedrijven van hun banenbeurzen, als studenten van andere scholen uitdrukking hun aanwezigheid.[ad_2]