[ad_1]

Neymar staat bovenaan de Gossip-column van zaterdag

Manchester United zal een zet doen Paris Saint Germain en de Braziliaanse spits Neymar, 31, als het Qatari-bod, onder leiding van sjeik Jassim, op de club succesvol is. (zon) externe link

Borussia Dortmund en de Engelse middenvelder Jude Bellingham, 19, koos ervoor om mee te doen Real Madrid maar de deal is niet rond omdat de Spanjaarden slechts 120 miljoen euro willen betalen. (AS – in het Spaans)externe link

Tottenham verwacht een aanbod van te ontvangen Chelsea voor de Engelse spits Harry Kane, 29, met hun interesse vergroot door de verwachte aanstelling van Mauricio Pochettino als manager. (Talksport)externe link

Spurs-voorzitter Daniel Levy is onvermurwbaar aan wie hij Kane niet zal verkopen Manchester United Of Chelseade Rode Duivels hebben Napels en de Nigeriaanse spits Victor Osimhen, 24, en Juventus en de Servische spits Dusan Vlahovic, 23, op een lijst met alternatieven. (Dagelijkse mail)externe link

Voormalig Tottenham, Real Madrid en Wales spits Gareth Bale, 33, heeft een pleidooi van afgewezen van Wrexham Hollywood-eigenaren Ryan Reynolds en Rob McElhenney zullen zich bij de pas gepromoveerde club voegen wanneer ze terugkeren naar de Football League. (Luchtsporten)externe link

Brighton bereid je voor om een ​​stap te zetten van Liverpool De 37-jarige James Milner heeft deze zomer een aflopend contract met de voormalige Engelse middenvelder. (The Athletic – abonnement vereist)externe link

Chelsea bestudeer een gedeeltelijke uitwisselingsovereenkomst voor InterMilaan en Kameroense doelman Andre Onana, 27, maar de Italianen hebben geen interesse in de Spaanse doelman Kepa Arrizabalaga, 28. Ze bewonderen echter de Engelse verdediger Trevoh Chalobah, 23, en middenvelder Ruben Loftus-Cheek, 27. (Gazzetta – in het Italiaans)externe link

Chelsea zou de Kroatische middenvelder Mateo Kovacic, 28, liever verkopen aan een club buiten de Premier League met ex-Blues-baas Thomas Tuchel die geïnteresseerd is in een reünie in Bayern München. (Avond standaard)externe link

Arsenaal plan om naar toe te verhuizen Chelsea en de Franse middenvelder N’Golo Kante, 32, terwijl The Gunners weten dat hun Londense rivalen hun selectie moeten inkrimpen. (Spiegel)externe link

Paris Saint Germain spits Kylian Mbappé probeert te juichen Eintracht Frankfurt De Franse spits en teamgenoot Randal Kolo Muani, 24, komt deze zomer bij de club. (Christian Falk)externe link

De Canadese spits Jonathan David, 23, zal naar verwachting de Franse club verlaten Rijsel deze zomer waarschuwden een aantal clubs onder leiding van Tottenham, Chelsea En Paris Saint Germain. (Het team)externe link

Arsenaal zou deze zomer een stap kunnen zetten om de Belgische spits Lois Openda, 23, van het Franse Lens te contracteren AstonVilla zijn ook enthousiast. (Dagelijkse mail)externe link

Everton plan om naar toe te verhuizen stad Stoke spits Tyrese Campbell, 23, deze zomer al dan niet zorgt voor het voortbestaan ​​van de Premier League. (De voetbalinsider)externe link

Arsenaal, Newcastle En AstonVilla Allen zagen Real Valladolid-rechtsback Ivan Fresneda, 18, in de 2-1 nederlaag van donderdag tegen Valencia. (90min. com)externe link

Newcastle En kristallen paleis staan ​​op het punt het lied van te missen Rangers en de Schotse middenvelder Calum Adamson met de 15-jarige op het punt om zijn eerste profcontract te ondertekenen bij de club in Glasgow. (Dagelijkse opname via spiegel)externe link

De laatste pagina van de Times van zaterdag
De laatste pagina van de Times van zaterdag

Alles wat je moet weten over de banner van je Premier League-teamBBC Sport Banner voettekst[ad_2]