[ad_1]

De roddels van Kyle Walker

Manchester City en de Engelse verdediger Kyle Walker, 32, wil bij de club blijven ondanks zijn beperkte speeltijd dit seizoen en interesse van AstonVilla En AC Milaan. (ster)externe link

Newcastle En Manchester City trok zich terug uit de race om te tekenen van Chelsea Mason Mount zal samen met de 24-jarige Engelse middenvelder deze zomer Stamford Bridge verlaten. (De voetbalinsider)externe link

Arsenaal willen Mount deze zomer nog steeds graag contracteren, wat zou kunnen betekenen dat de Gunners hun interesse in een contract beëindigen West Ham en Engelse middenvelder Declan Rice, 24. (Posten)externe link

Bayern München zijn geïnteresseerd in Aston Villa’s Engeland striker Ollie Watkins, 27, in plaats van Tottenham en de Engelse spits Harry Kane, 29. (Spiegel)externe link

Arsenaal zal luisteren naar aanbiedingen van middenvelder Granit Xhaka, 30, verdediger Kieran Tierney, 25, en aanvaller, 21, Folarin Balogun om een ​​transferkist te financieren voor hun terugkeer in de Champions League. (Spiegel)externe link

AstonVilla zijn de favorieten om te ondertekenen Feyenoord aanvoerder Orkun Kokcu heeft deze zomer samen met vijf andere Premier League-clubs ook interesse in de 22-jarige Turkse middenvelder. (Spiegel)externe link

InterMilaan voorbereiden op een verhuizing Fulham centrale verdediger Tosin Adarabioyo, 25, die nog iets meer dan een jaar loopt met zijn contract bij Craven Cottage. (Luchtsporten)externe link

Tottenham En AC Milaan vechten om de handtekening van Newcastle vleugelspeler Allan Saint-Maximin, maar de Magpies willen een vergoeding van £ 50 miljoen voor de 26-jarige. (Spiegel)externe link

Harry Maguire, 30, vreest dat hij zal moeten vertrekken Manchester United deze zomer maakte de verdediger zich zorgen over het verlies van zijn plek in Engeland voorafgaand aan Euro 2024. (Posten)externe link

Arsenaal zijn geïnteresseerd in kristallen paleis centrale verdediger Marc Guehi, 22, terwijl ze een betere dekking zoeken voor William Saliba. (Nadrukkelijk)externe link

Juventus van plan bent te huren Marseille baas Igor Tudor als Max Allegri deze zomer vertrekt, met andere doelen Antonio Conte en Zinedine Zidane die waarschijnlijk te duur zijn. (Posten)externe link

Ajax verdediger Jurrien Timber, 21, heeft zijn intentie bevestigd om de club deze zomer te verlaten te midden van aanhoudende interesse van Manchester United En Liverpool. (Metro)externe link

kristallen paleis en de Ivoriaanse spits Wilfried Zaha staat open voor een transfer naar een Franse club Marseille met de 30-jarige die dolgraag Champions League-voetbal wil spelen. (90 minuten)externe link

Nottingham Forest Huurder Dean Henderson, 26, wil zijn moederclub verlaten Manchester United zeker deze zomer met de keeper van Engeland die graag regelmatig wil spelen. (De voetbalinsider)externe link

Manchester City En Brentford zijn in gesprek met AFC Wimbledon om Engeland Onder-16 internationale doelman Thorsten Britten, 15, te contracteren. (Fabrizio Romano)externe link

Liverpool gesprekken geopend met Sportief Lissabon op een verhuizing voor £ 53m Uruguayaanse middenvelder Manuel Ugarte, 22, met Leiden, Tottenham En AstonVilla ook geïnteresseerd. (O Jogo – in het Portugees)externe link

Manchester United, Newcastle United En Liverpool zijn allemaal geïnteresseerd in een verhuizing van £ 26,5 miljoen voor Nice-verdediger Jean-Clair Todibo, 23, deze zomer. (L’Equipe – in het Frans)externe link

Daily Star achterpagina - 30.04.23
Daily Star achterpagina

Alles wat je moet weten over de banner van je Premier League-teamBBC Sport Banner Voettekst[ad_2]