[ad_1]

Artikel inhoud

Het was niet de bedoeling van Matthew Phillips, maar hij verontschuldigde zich toch.

Reclame 2

Artikel inhoud

Vroeg in Game 1 van woensdag van de playoff-serie van Calgary Wranglers tegen de Abbotsford Canucks, vocht Phillips voor het net toen hij Jett Woo onder de gordel ving met zijn stick.

Artikel inhoud

De officiële uitspraak was dat het speerwerpen was en dat Phillips uit de wedstrijd werd gezet, maar de AHL besloot dat het geen schorsing verdiende en Phillips zou terugkeren voor Game 2 van vrijdagavond en hopelijk de Wranglers helpen een 2-0 wurggreep te nemen. de best-of-five-serie.

Artikel inhoud

Woensdagavond waren er niet veel mensen in de Saddledome die dachten dat Phillips Woo probeerde te verwonden tijdens het toneelstuk of iets dergelijks. Toch nam hij even de tijd om zijn excuses aan te bieden op het ijs voordat hij gedwongen werd naar de kleedkamer te gaan voor de rest van de avond.

Artikel inhoud

Reclame 3

Artikel inhoud

“Ja, ik zei ‘Sorry maat, het was niet mijn bedoeling om je daar te krijgen’, maar het is jammer, iedereen probeert daar ruimte te winnen en het gebeurt,” zei Phillips. “Ik heb dit jaar maar 12 strafminuten, dus het ligt niet echt in mijn straatje, maar ik ben blij dat ik terug ben.”
Phillips terugkrijgen is groot voor de Wranglers. Hem woensdagavond verliezen was zwaar.

Niet alleen stonden de Wranglers vijf hele minuten tekort, maar Phillips is dit seizoen ook hun topscorer, met 36 doelpunten en 40 assists in 66 wedstrijden.

Hij maakt een groot deel uit van wat de Wranglers aanvallend proberen te doen en door hem voor de nacht te verliezen, moesten ze een aantal grote aanpassingen maken om de Canucks tegen te houden en een 3-2 overwinning in de verlenging veilig te stellen.

“Hij maakt een groot deel uit van ons hockeyteam”, zei Wranglers-hoofdcoach Mitch Love. “Elke keer dat je een man verliest, en vooral als hij een belangrijke speler is voor onze aanval, verlies je hem na drie minuten hockey en ik denk dat hij zijn schorsing van één wedstrijd heeft uitgezeten.”
Dat was de consensus rond de Wranglers na de wedstrijd van woensdag. Er was gewoon niemand die echt geloofde dat Phillips opzettelijk had geprobeerd een tegenstander onder de gordel te spietsen. Dat is niet het type speler dat hij is.

Reclame 4

Artikel inhoud

Ongeacht de bedoeling resulteerde het stuk echter nog steeds in een zware nacht voor Phillips. De Wranglers hadden een eerste ronde tot ziens in de play-offs, dus hij en zijn teamgenoten hadden 11 dagen lang tussen het einde van het reguliere seizoen en de ronde 2-wedstrijd van woensdag hard gewerkt om te oefenen en kleine details aan te scherpen.

Ze waren opgewonden om aan de slag te gaan en na slechts een paar minuten actie van het ijs te worden gedwongen? Ja, dat is niet makkelijk voor een man.

“Het waren twee lange uren, moeilijk om naar te kijken, maar dat hoort erbij”, zei Phillips. “Er gebeuren dingen en het is nu allemaal verleden tijd, ik ben verder gegaan.

“Het was een beetje jammer. Ik raakte gewoon vastgebonden toen ik probeerde door het net te komen. Er was geen opzet, dus ik ben blij dat er geen blessure was en ja, gewoon blij dat de competitie het zo zag en blij om vanavond terug te zijn.

Advertentie 5

Artikel inhoud

De Wranglers zijn ook blij dat Phillips terug is, en blij dat de AHL het verstandige heeft gedaan en inzag dat de 25-jarige Woo niet probeerde pijn te doen.
Hem terughalen voor Game 2 zou enorm moeten zijn, en met de grootste menigte van het seizoen die vrijdagavond in de Saddledome wordt verwacht, was er eerder op de dag een gevoel van verwachting rond de ijsbaan.

De Canucks hebben het niet gemakkelijk, en met de drie resterende wedstrijden in de serie die allemaal op het programma staan ​​voor Abbotsford, zouden de Wranglers niets liever willen dan zaken regelen en de serie vroeg afmaken. Winnen voor een groot thuispubliek op vrijdag brengt hen een stap dichterbij.

“Echt opgewonden,” zei Phillips. “Het wordt hier een grote menigte en het is duidelijk dat elke wedstrijd behoorlijk groot is in een serie van vijf wedstrijden en de kans om met 2-0 te stijgen is belangrijk.”

daustin@postmedia.com

www.twitter.com/DannyAustin_9

Opmerkingen

Postmedia zet zich in voor het behoud van een levendig maar beschaafd discussieforum en moedigt alle lezers aan om hun mening over onze artikelen te delen. Het kan tot een uur duren voordat reacties op de site verschijnen. We vragen u om uw opmerkingen relevant en respectvol te houden. We hebben e-mailmeldingen ingeschakeld: u ontvangt nu een e-mail als u een antwoord op uw opmerking ontvangt, als er een update is voor een reactiethread die u volgt of als een gebruiker die u volgt opmerkingen maakt. Bezoek onze Communityrichtlijnen voor meer informatie en details over het aanpassen van uw e-mailinstellingen.

Doe mee aan het gesprek

Advertentie 1[ad_2]