[ad_1]

Een voormalige FBI-agent besprak vrijdag het opnieuw opduiken van video’s van de Internal Revenue Service (IRS) en zei dat het bureau moeite had om mensen aan te nemen en te behouden.

“Ik ben geen grote fan van de manier waarop rekrutering tegenwoordig wordt gedaan met banenbeurzen en dat soort dingen. Maar zoals ik net zei, ze hebben moeite om mensen te rekruteren”, vertelde ex-FBI-agent James Gagliano aan “Fox News Tonight”. gastheer Brian Kilmeade. “Hoe denken president Biden en zijn regering dat ze 87.000 extra personeelsleden gaan aannemen, ze zullen niet allemaal bewapend zijn, maar ik weet niet hoe ze dat gaan doen. Ik denk niet dat de advertenties dat zullen doen.” hulp. (GERELATEERD: Biden-kabinetslid zegt dat kleurenblinde IRS-algoritmen ‘raciaal vooroordeel’ zijn)

De Cut Inflation Act, die president Biden in augustus ondertekende, voorzag de IRS van $ 80 miljard om tot 87.000 persvoorlichters in dienst te nemen, naast andere begrotingsuitgaven. Sommige experts hebben beweerd dat de uitgebreide IRS voornamelijk gericht zal zijn op kleine bedrijven.

SHOW:

“Jaren en jaren had de IRS een tak genaamd de Criminal Investigation Division. Deze mensen zijn gewapend,” zei Gagliano. Denk aan Elliott Ness, destijds. En er zijn momenten waarop mensen gewelddadig kunnen zijn.

“Ze hebben nu in totaal nog maar zo’n 4.000 leden die vuurwapens dragen”, voegde Gagliano eraan toe. “Ze hebben te maken met alles wat de politie op dit moment doet met de geldinzamelingsbeweging. Ze hebben moeite om te rekruteren en te behouden.

Kilmeade nam nota van het bezoek dat IRS-agenten brachten aan het huis van journalist Matt Taibbi, een van de verslaggevers die rapporteerde over de censuur en het schaduwverbod van Twitter op basis van documenten die door Elon Musk waren gepubliceerd nadat de CEO van Tesla het bedrijf had gekocht om transparantie te bieden over zaken als als de censuur van een New York Post-rapport uit oktober 2020.

“Ik vind het gewoon moeilijk te geloven dat ze hard gaan optreden tegen de rijken”, zei Kilmeade. “Ik vind het moeilijk te geloven dat ze niet zullen vallen voor de eigenaar van de broodjeszaak, de stomerij, de eigenaar van het benzinestation, omdat ze veel inkomsten opleveren.”

De IRS heeft ook te maken gehad met kritiek op de gerapporteerde aanvallen op conservatieve groeperingen en het lekken van gegevens van belastingbetalers naar ProPublica, een linkse uitlaatklep, in 2013 en 2021. Lois Lerner, een centrale figuur in beschuldigingen van aanvallen op conservatieve groeperingen, ontsnapte aan criminele kosten. .

Alle inhoud die is gemaakt door de Daily Caller News Foundation, een onafhankelijke, onpartijdige nieuwsdienst, is gratis beschikbaar voor elke legitieme nieuwsuitgever die een groot publiek kan bereiken. Alle opnieuw geposte artikelen moeten ons logo, de naamregel van onze verslaggever en DCNF-lidmaatschap bevatten. Als u vragen heeft over onze richtlijnen of onze samenwerking met ons, neem dan contact op met licensing@dailycallernewsfoundation.org.[ad_2]