[ad_1]

Jimmy Butler had 25 punten en 11 rebounds, en de nummer 8 Miami Heat bleef rollen nadat hij amper de play-offs had bereikt en versloeg de New York Knicks zondag met 108-101 in Game 1 van de halve finale.

Gabe Vincent scoorde 20 punten voor de bezoekende Heat, die de zesde nr. 8 reekshoofd werd die een nr. 1 versloeg toen ze Milwaukee versloegen in de eerste ronde en nog steeds in niets lijkt op een team dat een play-off moest winnen om de laatste postseason-ligplaats in het oosten.

Ze scoorden gemiddeld 124 punten in die reeks achter Butler’s 37,6 per wedstrijd, maar ze pakten deze met ouderwetse verdediging en een rebound die dit keer in het wedstrijdjaar altijd zo goed voor hen heeft gewerkt.

Kyle Lowry scoorde 18 punten voor Miami, terwijl Bam Adebayo er 16 had.

RJ Barrett uit Canada scoorde 26 punten en Jalen Brunson had er 25 voor de als vijfde geplaatste Knicks, die voor het eerst sinds 2013 in de tweede ronde van de play-offs staan. Ze begonnen sterk en leidden het grootste deel van de eerste helft, maar de Heat kreeg uiteindelijk het publiek in Madison Square Garden werd stiller naarmate de wedstrijd vorderde.

Wedstrijd 2 is dinsdagavond.

De Knicks hadden geen steraanvaller Julius Randle met een verstuikte linkerenkel en misten hem zeker toen de overgangspunten opdroogden en het een wedstrijd op de halve baan werd.

Ze hadden zijn schot kunnen gebruiken op een dag waarop ze 7 voor 34 van achter de boog gingen, een kans misten om het spel vroeg te openen en vervolgens elke kans op een comeback verhinderden.

The Heat liep 12 punten achter in het tweede kwartaal, maar dat zou een team niet faseren dat in de laatste twee wedstrijden tegen Milwaukee eerst 15 en vervolgens 16 punten wegwerkte. Ze verkleinden geleidelijk de achterstand voor rust, blies de Knicks uit met een run van 21-5 in het derde kwartaal en wurmde een voorsprong van dubbele cijfers in de vierde.[ad_2]