[ad_1]

Le CF Montréal semble enfin s’être extirpé de sa torpeur, et c’est en grande partie dankzij Mathieu Choinière. Le Québécois deed mee aan de twee doelpunten van de ploeg bij een 2-1 zege ten koste van Sporting Kansas City, zaterdag op Sporting Park.

Genomineerd voor de wedstrijd van de Major League Soccer na zijn uitstekende prestatie tegen de Red Bulls van New York, hij kan niet vechten tegen het derde team van het algemeen klassement.

In de 35e minuut passeert het gezelschap van Hernan Losada een pris d’assaut le territoire des hôtes en effectuant plusieurs précis consécutives. Choinière ontving de bal en lanceerde snel de nieuwe locatie Bryce Duke en échappée.

Het jeune milieu van het terreinacquis van l’Inter de Miami heeft geen kans gekregen van slagman Tim Melia om op de een of andere manier te frappe. Het is de zoon van de premier, maar met de Bleu-Blanc-Noir.

De bezoekers bleven druk uitoefenen voor het einde van de eerste helft. Aaron Herrera zoemde rond de reparatiezone en maakte een transversale pass die de verdedigers van Sporting ontging. Choinière of saisi le ballon et a enfilé l’aiguille, marquant dans un deuxième match consécutif.

Devant la cage montréalaise, un autre Québécois a brillé pour une deuxième semaine de suite: Jonathan Sirois. In een repoussé van zes cadrés, mais Johnny Russell verpestte zijn jeu blanc en toute fin de duel.

Tegenover iedereen, het terrein Victor Wanyama betwistte zijn 100e wedstrijd, prijst competities confondues, met onze Montréalais. Il a déménagé dans la métropole québécoise in 2020.

Le CF Montréal, dat op de 13e rang van de l’Association de l’Est een bezoek bracht aan l’Orlando City SC, kreeg hetzelfde aanbod.[ad_2]