[ad_1]

NEW YORK – Tijdens het Met Gala van dit jaar, de inzamelingsactie vol beroemdheden van het museum die op de eerste maandag van mei wordt gehouden, is de meest verwachte gast een kat.

Choupette Lagerfeld, een 11-jarig Birmees meisje met enorme blauwe ogen en zijdezachte witte vacht, was van Karl Lagerfeld, de overleden Duitse modeontwerper en winnaar van het bal van dit jaar. Voor de voormalig artistiek directeur van Chanel, Fendi en Chloé, die in 2019 op 85-jarige leeftijd stierf zonder kinderen, komt Choupette misschien wel het dichtst in de buurt van een levend familielid. Fans hopen haar ter ere van haar op de rode loper van het Metropolitan Museum of Art te zien lopen.

Auteursrecht ©2023 Dow Jones & Company, Inc. Alle rechten voorbehouden. 87990cbe856818d5eddac44c7b1cdeb8

[ad_2]