[ad_1]

Les Maple Leafs hebben een einde gemaakt aan de slechte bedoelingen. Het is een feit dat de premier tour van de serie en de uitschakeling van Lightning van Tampa Bay, de finalisten van de drie laatste jaren, zijn gewonnen.

• Ofwel: Een breuk au cou pour un joueur de l’Avalanche

• Ofwel: Commentaar op het scherm van twee animaties van TVA Sports

• Ofwel: Een afscheidstournee voor Marc-André Fleury?

Geëlimineerd in de eerste ronde van de serie, of de kwalificatieronde in 2020, in de zes derniers printemps, heeft Leafs de reeks vrijgemaakt in de uitschakeling van Lightning in zes wedstrijden.

John Tavares heeft een vrij grote stad vrijgemaakt, maar tevergeefs tot 4 min 36 s in verlenging. De aanvoerder van de Leafs nam een ​​schot dat afketste op de schaatsen van verdediger Darren Raddysh en rafelde een pad achter Andreï Vasilevskiy.

Vóór deze verlenging kreeg Tavares geen enkel schot in het dossier van Vasilevskiy. Dit is niet de enige manier om statistische gegevens te verzamelen. Hij was het die de Maple Leafs de tweede ronde liet bereiken.

Pour une première fois en 19 ans, zoit depuis 2004, l’équipe à la feuille d’érable jouera donc une serie au deuxième tour. Matthew Knies, een nieuwe rekruut, heeft een contract in 2004. Hij illustreert de duur van de aandacht. Knies a d’ailleurs recolté un passe sur le but gagnant de Tavares.

“C’est un bon sentiment, dit le centrum Auston Matthews sur la glace au micro de Sportsnet après la rencontre.” Over een gepensioneerde piano op notre dos. Mais c’est juste la première étape.”

In Toronto tussen 2016 en 2017 sprak Matthews over een overwinningssentiment in een serie over een première. C’est la même histoire pour Mitchell Marner. Als je zes keer terugkijkt op de ijstijd van de Amalie Arena, hebben de twee aanvallers een overwinning in tien voorlopige wedstrijden van de eliminatie in de wacht gesleept.

Samsonov fait le boulot

Bliksem kan worden verkocht als je het weet. In de derde periode dicteerde de band à Jon Cooper het spel om zich eindelijk aan te melden voor het merk. Steven Stamkos kwam gelijk op een terugslag van Raddysh en versloeg Ilya Samsonov.

Au chapitre des tirs au but, les locaux on malmené leurs rivaux 11 à 4. Après 60 minuten, le Lightning avait l’avantage 31 à 21.

Technisch gezien kan de floridienne-formatie worden geopend in les voiles voor een verlenging. Aan het einde van de derde periode sloot scheidsrechter TJ Luxemore zijn ogen voor een penalty voor baton élevé à TJ Brodie tegen Brandon Hagel. Als het zo is, zullen de arbitres n’ont pas osé een straf krijgen dan de volgende seconden van een belangrijk belang.

Als deze beslissing een rol speelt bij de oorzaak van de Leafs, kunnen bezoekers profiteren van een gardien of een deel van de kunst. Tijdens de eerste wedstrijd, Samsonov bood du très bon hockey aan voor de laatste wedstrijden.

Als je de Lightning tegenkomt, is de oude gardien van de hoofdsteden 31 minuten later. Bij verlenging stopte het gevaar van l’ailier Michael Eyssimont.

Samsonov haalde voor de opening van deze serie de krantenkoppen door te verklaren dat zijn team de beste was in de NHL. Hij heeft nog een lange weg te gaan om deze bewering te bewijzen, maar hij zette een stap in de goede richting en won zijn duel tegen Vasilevskiy en de Bliksem.

Matthews raakte la cibel

Als je kijkt, kun je Maple Leafs niet gebruiken om te koken. Het is mogelijk om een ​​bijdrage te leveren aan de leurs joueurs toiles. Matthews is een marque le premier maar dans cette rencontre cruciaal. Het snorrencentrum eindigde de premier tour met negen punten (5 goals, 4 passes) in zes wedstrijden.

Marner aussi noirci la feuille de pointage à un bon ritme met 11 punten (2 goals, 9 passes) en zes tegenslagen.

Het is een kwestie van aandacht besteden aan de balans. Acquis des Blues de St. Louis, Ryan O’Reilly speelt een kolossale rol bij les Leafs. Naast zijn zeven punten bracht hij een dosis belangrijk leiderschap naar dit team.

Kyle Dubas en Sheldon Keefe houden zich bezig met het onderhoud van een klein ademhalingsapparaat. Ze zijn door naar de tweede ronde. Mais ils ont surtout sauvé leur peau. Adventent een autre eliminación hâtive, y aurait fort waarschijnlijk eu un gros coup de balai chez les têtes dirigeantes des Maple Leafs.[ad_2]