[ad_1]

Old Trafford is vanmiddag het decor voor een intrigerende Premier League-clash tussen twee topteams. Manchester United is thuis al 14 wedstrijden ongeslagen in de topvlucht en kan een grote stap zetten richting Champions League-kwalificatie met een overwinning hier, hoewel het momentum dat werd gewonnen nadat hun overwinning in de halve finale van de FA Cup tegen Brighton werd geschud door voorzichtig gooien donderdagavond een voorsprong van twee doelpunten bij Tottenham Hotspur.

De ploeg van Erik ten Hag staat voor een zware beproeving van Villa in vorm, die mikt op een eerste competitiedubbel tegen United sinds 1954/55 na hun 3-1 thuisoverwinning in september, die al snel werd gevolgd door een nederlaag in de competitie. De mannen van Carabao Unai Emery zijn 10 wedstrijden ongeslagen met acht overwinningen in die periode, gelijk op punten met Spurs op de zesde plaats en slechts zes achter hun huidige tegenstanders, hoewel ze nog twee wedstrijden speelden.

[ad_2]