[ad_1]

Ronna McDaniel, voorzitter van het Republikeinse Nationale Comité, noemde zondag de zwakke partijeenheid voor de matige prestaties van de GOP bij de tussentijdse verkiezingen van 2022 in een cyclus waarin van de Republikeinen werd verwacht dat ze de Democraten zouden verslaan.

“We hadden staten waar Republikeinen niet op Republikeinse kandidaten stemden, en dat is een grote factor in de reden waarom we een aantal belangrijke senaatsraces verloren”, zei mevrouw McDaniel op “Fox News Sunday”. “We moeten samenkomen en onthouden wie er in november tegen was, en het zal dit Witte Huis van Biden zijn dat ons land zal vernietigen.”

Mevrouw McDaniel drong er vervolgens bij voormalig president Donald Trump op aan om de Republikeinse voorverkiezingen niet over te slaan – zoals de kandidaat voor 2024 heeft gedreigd.

“Mensen hebben het moeilijk en willen ons plan zien als een feest over hoe we gaan winnen. Dus ik denk dat het belangrijk is om op het podium van het debat te komen, maar onthoud ook: tegen wie zijn we? Het is Joe Biden”, zei ze. “Ik denk dat een van de andere lessen die we hebben geleerd van de tussentijdse verkiezingen in 2022, is dat we niet alleen onafhankelijk moeten worden. We hebben alle Republikeinen nodig en we moeten alle Republikeinen bij elkaar brengen. »

De heer Trump herhaalde vorige week zijn dreiging om de GOP-debatten die voor later dit jaar gepland waren te staken, en vroeg zich af waarom hij zich zou onderwerpen aan ‘vijandige NETWERKEN’ met ‘TRUMP & MAGA die ankers haten’ in een bericht op zijn sociale mediasite Truth Social.

“Ik zie iedereen praten over de Republikeinse debatten, maar niemand kreeg mijn goedkeuring, of de goedkeuring van de Trump-campagne, voordat ze werden aangekondigd”, zei Trump. “Als je leidt door schijnbaar onoverkomelijke aantallen en vijandige netwerken hebt met boze, TRUMP & MAGA-ankers die er een hekel aan hebben om de ‘vragen’ te stellen, waarom zou je jezelf dan onderwerpen aan laster en misbruik?”[ad_2]