[ad_1]

Artikel inhoud

Twee van de drie is niet slecht.

Artikel inhoud

Maar dat zal niet genoeg zijn voor de Calgary Roughnecks, aangezien ze hun play-offs van de National Lacrosse League in 2023 thuis beginnen tegen een tegenstander waarmee ze de laatste tijd behoorlijk vertrouwd zijn geraakt.

Artikel inhoud

Voor de derde keer in 29 dagen nemen de Roughnecks het op tegen de in Texas gevestigde Panther City Lacrosse Club. Deze keer zullen de clubs het tegen elkaar opnemen in een kwartfinale met één eliminatie op WestJet Field in Scotiabank Saddledome op zaterdag (19.30 uur, TSN).

Artikel inhoud

De Riggers wonnen de vorige twee ontmoetingen – 12-5 thuis op 8 april en 13-12 in Fort Worth op 21 april om hun reguliere seizoen af ​​te sluiten.

Die beslissingen hielpen Calgary (13-5) om een ​​record voor franchiseoverwinningen in één seizoen neer te zetten, het nummer 2-zaadje te verdienen in de Western Conference en thuisvoordeel in de openingsronde van de play-offs. Panther City verzekerde zich van het derde reekshoofd met een record van 10-8.

Artikel inhoud

Playoff-matchups werden afgerond toen het reguliere NLL-seizoen op zaterdag eindigde. De Roughnecks hadden dit weekend een bye.

De best geplaatste San Diego (14-4) ontvangt vrijdag nr. 4 Colorado (9-9) in de andere Westerse eerste ronde. De Eastern Games zullen pit nr. 2 Toronto (13-5) vs. nr. 3 Halifax (10-8) op vrijdag, en nr. 1 Buffalo (14-4) vs. nr. 4 Rochester (10-8) op zaterdag. Buffalo verdiende het overall beste zaad.

De winnaars van de kwartfinales gaan door naar de best-of-three conferentiefinales, met Games 1 en 2 gepland voor 12-15 mei, en alle Game 3’s die worden gespeeld tussen 19-22 mei. Conferentiekampioenen nemen het vanaf het laatste weekend van mei tegen elkaar op in de best-of-three NLL Finals.

[ad_2]