[ad_1]

“Nu Cardin op weg is naar de uitgang, zullen veel Democraten in Maryland hun opties uitvoerig overwegen. Open senaatszetels in Maryland komen niet vaak voor”, zei CQ Roll Call-verkiezingsanalist Gonzales. primair, Democraten zijn sterk begunstigd om de algemene verkiezingen te winnen.”

Cardin, geboren in Baltimore, is voorzitter van de Senaatscommissie voor kleine bedrijven en ondernemerschap, waar hij een leidende rol speelde bij het ontwerpen van het Paycheck Protection Program*, een van de grootste programma’s tijdens de coronaviruspandemie van 2020.

Hij werkte samen met Marco Rubio, toenmalig voorzitter van het panel, R-Fla., aan het programma. De twee hebben ook een werkrelatie opgebouwd in de commissie buitenlandse betrekkingen, waar Cardin momenteel een subcommissie van het ministerie van Buitenlandse Zaken en andere instanties voorzit.

Cardin is ook voorzitter van de financiële subcommissie gezondheidszorg.

Voorafgaand aan zijn verkiezing in het Huis, trad Cardin op 23-jarige leeftijd toe tot het Maryland House of Delegates, voordat hij afstudeerde aan de University of Maryland Law School, en werd uiteindelijk de jongste spreker van het House of Commons, Maryland in 100 jaar. Zijn vader, Meyer Cardin, de zoon van Russisch-joodse immigranten, was rechter in Baltimore en diende ook in Maryland House.

[ad_2]