[ad_1]

Hunter Biden betaalt $ 20.000 per maand aan kinderalimentatie voor een dochter die noch hij, noch zijn vader, president Biden, in hun leven opnemen of zelfs maar erkennen, onthulde zijn advocaat tijdens een hoorzitting die was bevolen door een rechter in Arkansas gezien zijn poging om de betalingen te verlagen.

De zoon van de president verscheen maandag voor de rechtbank in Batesville, Arkansas, op bevel van rechter Holly L. Meyer van de Independence County Circuit Court, die precies wil weten hoeveel geld Hunter Biden verdient en of een beruchte afgedankte laptop, die informatie bevatte over zijn financiën, eigenlijk van hem is.

De kinderbijslagzaak dwingt tot een nauwkeuriger onderzoek naar de financiën van Hunter Biden, aangezien hij wordt geconfronteerd met zowel een federaal onderzoek naar belastingmisdrijven als een congresonderzoek naar lucratieve buitenlandse handelsovereenkomsten waarvan hij werd beschuldigd. namens de president. . .

Tijdens een hoorzitting vorige week vertelde de advocaat van Hunter Biden aan rechter Meyer dat de laptop, die inkomensinformatie bevatte die relevant was voor de kinderbijslagzaak, evenals foto’s en verontrustende e-mails met details over een plan om geld te verdienen van de familie Biden, niet behoort tot de zoon van de president.

“Voor zover ik weet, is dit niet de laptop van mijn cliënt”, zei advocaat Brent Langdon van Hunter Biden.

De zaak benadrukt ook de weigering van de familie Biden om het 4-jarige meisje dat centraal staat in de kinderalimentatiezaak, Navy Joan Roberts, publiekelijk te erkennen. Ze is de vierde dochter van Hunter Biden en een van zijn vijf kinderen. Ze werd geboren na zijn korte relatie met de 32-jarige Lunden Roberts, die hij ontmoette tijdens een optreden in een stripclub in Washington.

De familie Biden heeft het kleine meisje nooit publiekelijk erkend, haar naam uitgesloten van een reeks kerstkousen op een mantel van het Witte Huis en haar van de gastenlijst voor de traditionele loempia.

Vorige week noemde president Biden met trots zes van zijn kleinkinderen tijdens een “Take Your Kid to Work”-evenement op het terrein van het Witte Huis. Hij liet Navy Joan weg.

“Ze zijn boos op me”, zei Biden tegen de menigte nadat hij zes kleinkinderen had genoemd. “Omdat ik er zoveel aandacht aan besteed.”

Hij heeft nooit over Navy Joan gesproken, en Hunter Biden probeert nu het bedrag dat hij elke maand aan kinderalimentatie betaalt te verlagen, daarbij verwijzend naar een daling van zijn inkomen.

Gekleed in een donker pak werd de zoon van de president maandag het beschermde gerechtsgebouw binnengeleid door wetshandhavers die de straat omsingelden en agenten van de geheime dienst die hem het gebouw in volgden.

Er waren geen camera’s toegestaan ​​in de rechtszaal en de procedure werd doorgegeven door nieuwsuitzendingen die in de kamer waren geplaatst, inclusief het maandelijkse kinderbijslagbedrag, dat voor het eerst werd gerapporteerd door CNN.

De moeder van de marine, Lunden Roberts, woont nu in Arkansas. In een afzonderlijke rechtszaak probeert ze de achternaam van Navy Joan te veranderen in Biden, wat Hunter Biden betwist.

Volgens gerechtelijke documenten zei mevrouw Roberts dat haar dochter baat zou hebben bij het dragen van de naam Biden, die “nu synoniem is met goed opgeleid zijn, succesvol zijn, financiële middelen hebben en politieke macht hebben”. De advocaat van Hunter Biden eiste “strikt bewijs dat een dergelijk verzoek in het belang van het kind is”, aldus gerechtelijke documenten die zijn gerapporteerd door de Arkansas Democrat-Gazette.

Volgens mevrouw Roberts is hij niet betrokken bij het leven van de marine. Hunter Biden ontkende aanvankelijk dat hij het kind had verwekt, maar zijn vaderschap werd bewezen in een door de rechtbank bevolen DNA-test.

Tijdens de hoorzitting onthulde Hunter Biden dat hij tot nu toe $ 750.000 had betaald voor de behandeling van Navy Joan.

De rechter beval hem om schriftelijke vragen over zijn financiën te beantwoorden, waaronder investeringen en de verkoop van zijn kunstwerken, die elk tot $ 500.000 kosten.

Half juli staat een testbed op het verzoek van Hunter Biden om de maandelijkse betalingen van Navy Joan te verlagen gepland.[ad_2]