[ad_1]

“Ik ben ervan overtuigd dat ze eind juni allemaal uitkomen, dus ik denk niet dat iemand zich zorgen hoeft te maken”, zei Kavanaugh tegen de menigte op het Federal Courts Symposium van de Notre Dame Law Review.

Vertragen

John Elwood, een partner bij Arnold & Porter en hoofd van de beroepszaken en de praktijk van het Hooggerechtshof van het bedrijf, zei dat hij nog nooit zoveel openstaande meningen had gezien tot nu toe in een ambtstermijn.

Een mogelijke factor kunnen gevallen zijn waarin rechters afzonderlijk in de beslissing willen schrijven, zei Elwood. Hoe meer rechters over een zaak schrijven, hoe langer het duurt om het oordeel te geven.

“Het is nogal moeilijk om te zeggen wat er aan de hand is,” zei Elwood. “Als we eindelijk zien wie alle andersdenkenden waren en hoe verdeeld de meningen kunnen zijn, hebben we een beter idee of het echt een vervelende tijd was voor de rechtbank, of dat het gewoon een heleboel aparte meningen waren of zoiets. zoals dat.”

Brianne Gorod, hoofdadvocaat van het Constitutional Accountability Center, zei dat de vertraging bij het vrijgeven van beslissingen ertoe kan leiden dat rechters de lengte van adviezen verkorten.

[ad_2]