[ad_1]

Hunter Biden verscheen maandag voor de rechtbank voor een vaderschapshoorzitting, de eerste keer dat de eerste zoon persoonlijk heeft deelgenomen aan de zaak van zijn 4-jarige buitenechtelijke dochter, Navy Joan Roberts.

Een rechter van de rechtbank beval Hunter Biden om alle vaderschapshoorzittingen waarbij zijn dochter persoonlijk betrokken was bij te wonen, met het argument dat het “te lang” duurde om de simpele punten van het geschil te doorgronden. De hoorzitting wordt gehouden in Batesville, Arkansas, waar Lunden Roberts, de moeder van het kind, vandaan komt.

De eerste zoon verwekte het dochtertje met Lunden Roberts in 2018 na een ontmoeting in een stripclub in Washington, D.C. Hunter Biden weigerde haar te ontmoeten, beweerden de advocaten van Roberts, en weerlegde zijn rechtszaak door justitie wegens het veranderen van de achternaam van het meisje. naar Biden.

President Joe Biden heeft ook herhaaldelijk geweigerd het bestaan ​​van zijn kleindochter te erkennen. (GERELATEERD: ‘Ik heb zes kleinkinderen’: Biden laat het buitenechtelijke kind van Hunter weg terwijl hij met kinderen in het Witte Huis praat)

Lunden Roberts stapte voor het eerst naar de rechtbank met Hunter Biden in 2019 nadat hij weigerde Navy Joan Roberts als vaderschap te erkennen. Een DNA-test bevestigde het vaderschap van de eerste zoon. (GERELATEERD: EXCLUSIEF: Don Jr’s nieuwste ‘Buddy’ is Hunter Biden’s Baby Mom Dad)

Het juridische team van Lunden Roberts is ook verwikkeld in juridische geschillen met Hunter Biden over betalingen voor kinderbijslag. Hij stemde er aanvankelijk mee in om kinderbijslag te betalen aan de moeder van het kind, maar de zaak werd in september heropend na zijn team vorderingen hij had een “aanzienlijke materiële verandering” in zijn financiën.[ad_2]