[ad_1]

Harry Kane had een uitdrukking die een mengeling was van verwoesting en verbijstering toen de spelers van Tottenham op de grond vielen toen Liverpool een late winnaar weggriste in een thriller van Anfield.

Wat gaat er op dit soort momenten door het hoofd van de topscorer van de club, wanneer de Spurs met iets speciaals dreigen en dan weer falen?

En hoe zal Kane dit alles aanschouwen als dit seizoen eindigt met een eenjarig contract, er weer een mislukt seizoen voorbij is en Spurs-voorzitter Daniel Levy op zoek is naar een andere manager?

Het was een chaotische aangelegenheid op Anfield, waar het hele leven van de Spurs aanwezig was, van de vroege overgave die Liverpool binnen 15 minuten een 3-0 voorsprong opleverde, tot Richarlison’s blessuretijd-gelijkmaker die binnen enkele seconden werd beantwoord door Diogo Jota’s winnaar voor Liverpool.

De Spurs lijken zelfs hun fans parten te spelen: sommigen vertrekken na 15 minuten en de overgeblevenen eisen een andere terugbetaling, vergelijkbaar met de terugbetaling die ze van spelers ontvingen na het 6-1-debacle bij Newcastle United.

Ze boden toen het soort hoop dat de Spurs-fans al jaren doodt, een opwindende comeback met wilde feestelijke scènes bij Richarlison’s leveller die veranderde in verlatenheid toen Jota toesloeg.

Terwijl de chaos zich ontvouwde, de manager van Liverpool Jürgen Klopp vierde uitbundig feest en onnodig voorbij de vierde official John Brooks, die opnieuw de controle over de zijlijn verloor en daarbij een hamstring afvuurde, terwijl zijn Spurs-tegenhanger Ryan Mason woedend was over Jota’s onrechtvaardigheid op het veld nadat zijn hoge schoen Oliver Skipp had geblesseerd.

Toen de temperatuur zakte, gaf Kane een eerlijk oordeel en gaf toe: “De tafel liegt niet. Waar we staan, liegt niet. We hebben fantastische spelers, maar als team spelen we collectief niet goed genoeg.”

In die eerste 15 minuten leek het er inderdaad op dat de Spurs-spelers een doorlopende opdracht zouden moeten openen om ontevreden fans te vergoeden nadat ze het enigszins twijfelachtige precedent hadden geschapen om naar Tyneside te vertrekken.

Daarna creëerde Spurs de betere kansen en had een punt moeten verdienen dat gevierd moest worden totdat Jota het stal.

Kane’s neerslachtigheid was begrijpelijk, want hij lijkt niet dichter bij de eerste trofee van zijn carrière te zijn en de mogelijkheid om volgend seizoen in de Champions League te spelen is zelfs nog verder geslopen.

Het draagt ​​alleen maar bij aan de overtuiging dat deze nu de komende weken bepalen voor Spurs, hun topscorer en voorzitter Daniel Levy.

De hamvraag is: wat kan Spurs Kane bieden om hem na het laatste jaar van zijn contract te houden? Wat kan Levy zich voorstellen om het dilemma te vermijden om de aanvoerder van Engeland deze zomer te verkopen of hem een ​​jaar later voor niets te verliezen?

Levy is op zoek naar zijn volgende manager na de mislukkingen van Jose Mourinho, Nuno Espirito Santo en Antonio Conte. Zal hij een naam vinden, Julian Nagelsmann misschien, die Kane zou kunnen overhalen zijn carrière in Noord-Londen te verlengen?

Tottenham Hotspur Harry Kane scoort tegen Liverpool in de Premier League
Harry Kane scoorde zijn 208e Premier League-doelpunt om op gelijke hoogte te komen met Wayne Rooney als de tweede topscorer van de competitie.

Teleurstellingen als deze zullen niets toevoegen aan Levy’s overtuigingskracht en er is een groeiend gevoel dat Kane deze zomer in ieder geval zou kunnen aandringen op een afscheid, nu Manchester United blijkbaar al hun due diligence doet om te kijken of er een akkoord kan worden bereikt. voor een speler die in juli 30 wordt.

Dit zijn cruciale weken op en naast het veld die de toekomst van de Spurs zullen bepalen.

Spurs-fans maakten hun ongenoegen luid en duidelijk toen ze ‘Daniel Levy Get Out Of Our Club’ scandeerden terwijl Liverpool vanaf het begin in opstand kwam en de voorzitter bang was dat hij misschien nog een openbare verontschuldiging zou moeten aanbieden aan een fanbase die al lang geleden heeft.

In plaats daarvan werd Spurs, zoals ze dit seizoen zo vaak hebben gedaan, te laat wakker en begon met 3-0 achter te spelen, waarbij de dreiging en het karakter van de laatste 70 minuten des te meer contrasteerden met een sombere top 20.

Spurs strijden volgend seizoen waarschijnlijk met Liverpool en anderen om een ​​plek in de Europa League. Liverpool heeft weinig hoop op een Champions League-plaats, maar overwinningen voor Manchester United en Newcastle United doen dat steeds langer lijken.

Of Harry Kane erbij is, is een van de vele dilemma’s waarmee voorzitter Levy en Spurs worden geconfronteerd.

Hoe Tottenham te volgen op de BBC-bannerVoettekst van Tottenham-banner

[ad_2]