[ad_1]

Les Flames de Calgary ontpopt zich als chef-kok Darryl Sutter, lundi.

• Ofwel: “Personne au monde ne croyait qu’on allait gagner” – Matthew Tkachuk

• Ofwel: Le plus grand moment de l’histoire du Kraken

Er is een nieuwe overlevingskans van drie weken na het mislukken van de pogingen van de vlammen om deel te nemen aan serie-eliminatoren.

Het Alberta-team sloot het seizoen af ​​​​met een score van 37-28-17 en 93 punten, slechts twee minder dan de Winnipeg Jets, het team dat zich kwalificeerde voor de play-offs in de Western Association of the National League. de hockey (LNH).

Wacht tot de vlamcommando’s in afwachting van de campagne 2020-2021. Aan het einde van het jaar zijn er leidingen in de titel van de sectie Pacifique en vertu d’une recolte de 111 points. Het team werd vervolgens uitgeschakeld door de Edmonton Oilers in de tweede ronde van de reeks.

De man van 64 jaar oud is een dossier van 102-63-28 op de bank van de Vlammen, die van 2002 tot 2004 en 2005-2006 zijn gepubliceerd. In 2004 leidde Sutter de Flames naar de Stanley Cup-finale tegen de Tampa Bay Lightning, die zeven wedstrijden won.

Toen ik 21 jaar oud was als trainer van de NHL met Flames, Kings, Blackhawks uit Chicago en Sharks uit San Jose, kreeg ik een dossier van 736-530-101. Als speler nam hij deel aan 406 wedstrijden.

Betrekkingen met de joueurs d’ici

Tijdens de laatste campagne, Sutter een attré les met betrekking tot de bestaansreden van deze relaties die harmonieus zijn met bepaalde. De Québécois Jonathan Huberdeau en Jakob Pelletier zijn met name geëvolueerd in de recente tijden. Le premier a d’ailleurs schreef een soixantaine de punten de moins vergelijkend in 2021-2022.

“Het was anders. Je weet dat het genre van de ondernemer in het algemeen is. Het is een coach die van verdedigend spel houdt. Ik weet zeker dat je een van de kleine accrochages tegen het lijf loopt. Ik speelde à l’ Als je twee keer een maand hebt gehangen, weet je zeker dat je van plan bent om te beginnen. Er is een aanpassing die je kunt doen om de moeilijkheid te beheersen. Je kunt de tijden van de glace op een gegeven moment wijzigen. Il y avait des facteurs différents et je devais m’juster”, zoals Huberdeau tijdens de show verklaarde JiC het is jouw tijd.

Voor Pelletier is het een succesverhaal van Sutter bij zijn debuut: hij bevestigde après son premier match en carrière dans la NHL dat hij “21 jaar oud was en een mooie prestatie neerzette”, plus de ondervraging sur le nummero de chandail qu’il portait. De coéquipiers van Québécois niet pas niet plus été entichés de voir que l’entraîneur avait tardé à confirmer la participatie du joueur à son frontement initiële, compliquant la tache de sa family qui devait se displacer pour le voir à l’œuvre.

De betrokken organisatie zal om 13.30 uur (oostelijke tijd) een persconferentie houden om haar beslissing toe te lichten.[ad_2]