[ad_1]

Soms veroorzaakte dit moment een tremor van het terreur van het hockeyveld in de buurt van de Bruins van Florida, de Panthers van Florida neigde naar het syndroom van de oplichter.

Ook al verzamelde de Florida-formatie 43 punten minder dan de “Oursons” in 2022-2023, het speelde op een ongecompliceerde manier.

Carter Verhaeghe miste een uitroepteken over een overtuigende prestatie, hoe dan ook, en jouant les heros dans een overwinning van 4 à 3 en verlenging van de septième match van deze serie van premier tour.

“Soyons honnêtes, lanceerde Matthew Tkachuk, qui mériterait le titre fictif du joueur par excellence de la série, au site NHL.com. Personne au monde ne croyait qu’on allait gagner cette série, sauf les gars dans notre vestiaire.”

Lees ook: Jim Montgomery heeft geen spijt

Lees ook: Les partizanen des Leafs interdits à l’aréna des Panthers

Lees ook: Une fin très émotive pour Patrice Bergeron

“C’est un sentiment assez “cool” en ce moment.”

Même son de cloche du côté de l’entraîneur-chef Paul Maurice, qui aussi pris le temps de outré l’belangrijkheid du défi que ses ouailles ont relevé.

“Je waardeert het punt dat het complex van strijd een uitrusting is [comme les Bruins] in een reeks van sept-wedstrijden, in het zuiden. Wilt u een wedstrijd… mais de sortir victorieux après sept duels? U kunt een van de temps voorafgaan aan de comprenne [l’étendue de l’exploit].”

“Aucune faiblesse”

Het is niet voor de hand liggend dat les Bruins grote favorieten heeft en dat ze de eerste tour beledigen. Een gediversifieerde aanval, een verdedigende brigade en twee gardiens au sommet de leur forme: alle elementen die réunis for qu’ils kenners een lang en fructueux parcours éliminatoire.

“Je ne crois pas que tu peux trouver een tegenstander plus coriace que les Bruins de Boston, enchaîné Maurice. Ils sont tellement bons. Il n’y aucune faiblesse dans leur système et ils savent to tester sur tous les plans. Leur jeu de kracht is dynamisch.”

“Nos joueurs savent nowreis ce que ça signifie, avoir du cœur. Nous allons bewaart de reeksen video’s van notre parcours en les utiliser au prochaine camp d’entraînement. Ça nous rendra meilleurs pour les cinq prochaines années.”

De gardien Sergeï Bobrovsky kon de aanvaller van de verdediging van de kooi van de twee formaties naast de grote eliminatoires van de moderne geschiedenis van de Ligue Nationale de Hockey. In 2019 hielp hij de Columbus Blue Jackets de Tampa Bay Lightning te verslaan in de eerste ronde, een paar dagen nadat zijn rivalen de Presidents’ Trophy hadden gewonnen.

“Ik waardeer gewoon het feit dat we leven. Je veux remercier Dieu pour cette opportunité”, benadrukte de portier actif le mieux rémunéré du circuit.

De volgende uitdaging zal voor de Panthers van een andere aard zijn. Het kan een van de extra’s zijn van de chaise des negligés die worden gebruikt bij Maple Leafs uit Toronto.

“Ils ont plusieurs joueurs d’exception qui peuvent jouer de la bonne façon et effecteur des jeux-clés, admis Verhaeghe. Ze hebben een ander gezicht dan voorgaande jaren. Dit wordt een goede uitdaging voor ons.”

Dinsdagavond wordt de premierewedstrijd van de Panthers-Leafs-serie uitgezonden op TVA Sports.[ad_2]