[ad_1]

Rep. Rashida Tlaib is de nieuwste democratische wetgever die de senator aanspoort. Dianne Feinstein treedt af en waarschuwde dat haar afwezigheid de Republikeinen in staat heeft gesteld wetten aan te nemen en de gerechtelijke kandidaten van president Joe Biden te blokkeren.

“Omdat senator Feinstein afwezig was, nemen de Republikeinen wetgeving door de Senaat, waardoor het recht van onze inwoners om schone lucht in te ademen wordt ondermijnd”, zei de democraat uit Michigan vrijdag in een tweet. “En met een extreemrechts rechtssysteem dat zich richt op onze mensenrechten, we kunnen de juryleden niet bevestigen.

“Senator Feinstein moet aftreden”, voegde Tlaib toe, een lid van de invloedrijke progressieve groep die bekend staat als “The Team”.

Feinstein, 89, wordt vermist sinds begin maart, toen ze met gordelroos in het ziekenhuis werd opgenomen. Hoewel hij niet langer in het ziekenhuis ligt, moet het kantoor van Feinstein nog een datum voor terugkeer naar het werk aankondigen. Senaatsleider Charles E. Schumer, DN.Y., zei onlangs dat hij hoopte dat ze “binnenkort” zou terugkeren naar de Senaat.

Maar Schumer was deze week niet in staat verslaggevers een bijgewerkte tijdlijn te geven over de terugkeer van Feinstein, wat de plannen van de Democraten bemoeilijkte om dit jaar een groot deel van de tijd door te brengen met Biden’s gerechtelijke keuzes.

[ad_2]