[ad_1]

Een Republikeinse adviseur uit Indiana is naar voren gekomen als transgender en transraciaal in wat een linkse spot lijkt te zijn.

Raadslid Ryan Webb van Delaware County kondigde half april aan dat hij zich eindelijk “op zijn gemak voelde om mijn ware, authentieke zelf bekend te maken”.

“Het is met grote opluchting dat ik aan iedereen aankondig dat ik me identificeer als een vrouw en niet zomaar een vrouw, maar ook als een vrouw van kleur”, zei Webb in een verklaring op Facebook. “Ik denk dat ik daardoor ook homo/lesbienne zou worden, aangezien ik me aangetrokken voel tot vrouwen. Oef, het voelde goed om dit eindelijk naar buiten te brengen en mijn echte leven te gaan leiden. Ik vind het geweldig om diversiteit naar de provincieraad te brengen. Tot vandaag hadden we geen vrouwen van kleur of LHBTQIAPC+++ in de raad. Ik ben blij dat we dat nu wel doen!

Webb voegde er gekscherend aan toe dat hij “vereerd” was om “dat glazen plafond te doorbreken” nadat hij had gezegd dat hij eigenlijk de “allereerste gekleurde lesbische vrouw” in de geschiedenis van de provincie was die in de raad zat. (GERELATEERD: Geschorste transwetgever, ACLU klaagt aan om te worden hersteld in Montana House)

Webb zei later in een verklaring aan WENS TV dat hij tijdens zijn aankondiging bedreigingen en terugslag ontving.

“Ons gezin heeft de hele dag gewelddadige bedreigingen ontvangen van intolerante liberalen die weigeren mijn beslissing te accepteren om mijn leven te leven zoals ik dat wil. Ik zie niet echt in hoe een interview de situatie zal verbeteren.”

Webb verklaarde ook dat zijn raciale identiteit eigenlijk die van een “American Indian” was.[ad_2]