[ad_1]

sen. Chris Coons uit Delaware, medevoorzitter van de herverkiezingscampagne van president Biden, zei zondag dat Amerikanen verder moeten kijken dan de leeftijd van de heer Biden en zijn verbale struikelblokken vanwege de Republikein die hij waarschijnlijk zal tegenkomen op het debatpodium: voormalig president Donald Trump.

“Ik zou zeggen: ‘Vergelijk het met het alternatief’,” vertelde meneer Coons aan ABC’s “This Week.” “Erken de waarde van ervaring en kruiden. Erkennend dat zijn waarden beter aansluiten bij waar we willen dat Amerika naartoe gaat.”

Uit recente peilingen is gebleken dat Amerikanen in 2020 geen rematch willen tussen de heer Trump en de heer Biden. Als hij wordt herkozen, zou Biden 86 zijn als hij zijn ambt verlaat.

Meneer Trump loopt niet ver achter, slechts vier jaar jonger, maar de veelvuldige verbale blunders van de heer Biden hebben vragen opgeroepen over zijn mentale conditie.

“Tijdens mijn ontmoetingen en gesprekken met hem, in het openbaar en privé, ben ik vaker de persoon die ‘uh’ zegt… dan hij,” zei meneer Coon. “Joe Biden is fit, capabel en klaar om nog een termijn uit te zitten.”[ad_2]