[ad_1]

Voormalig president Donald Trump is maandag in Schotland geland om golfterreinen te bezoeken als onderdeel van een swing door het VK en Ierland, terwijl hij wordt geconfronteerd met toenemende juridische problemen en een presidentiële primaire GOP-moordenaar van 2024 thuis.

Trump arriveerde op de internationale luchthaven van Aberdeen en begroette verslaggevers voordat hij in een colonne reed, hoewel hij volgens de BBC niet stopte voor vragen.

“Het is geweldig om thuis te zijn, het was het huis van mijn moeder”, zei Trump.

De moeder van meneer Trump, Mary, werd geboren in Schotland en emigreerde naar de Verenigde Staten

De ex-president zei dat hij de reis maakte om “mijn grote landgoederen te zien en te inspecteren”, waaronder Turnberry en Aberdeen in Schotland en Doonbeg in Ierland.

“Ik zal veel geweldige vrienden ontmoeten en het lint doorknippen voor een nieuwe en SPECTACULAIRE tweede cursus in Aberdeen”, schreef Trump op Truth Social, zijn socialemediaplatform. “Zeer opwindend, ondanks dat ik dacht ‘MAAK AMERIKA WEER GROOT’, in feite zal Amerika GROTER DAN OOIT EERDER zijn!!!”

Dit is de eerste reis van de heer Trump naar het VK sinds hij zijn ambt heeft verlaten.

Hij verliet de Verenigde Staten terwijl hij wordt geconfronteerd met een proces wegens burgerlijke batterij en smaad, een strafrechtelijke aanklacht waarin hij wordt beschuldigd van het vervalsen van zakelijke documenten in New York, en het onderzoek van de speciale aanklager Jack Smith naar zijn daden na de verkiezingen van 2020 en regeringsdocumenten ontdekt bij zijn landgoed Mar-a-Lago in Florida.

De heer Trump wordt ook verteerd door de naderende presidentiële wedstrijd van 2024. Hij heeft een pak slaag gekregen van zijn grootste rivaal, Florida Gov. Ron DeSantis, voordat hij de Atlantische Oceaan overstak.

De heer Trump plaatste een bericht opnieuw van singer-songwriter John Rich, die zich afvroeg of de heer DeSantis misschien een algemene verkiezing zou winnen, omdat Trump-aanhangers misschien aarzelen om zich kandidaat te stellen voor het gouverneurschap als hij de presidentiële nominatie wint.[ad_2]