[ad_1]

Sutter werd ontslagen voordat zijn contractverlenging – vermoedelijk meer dan $ 8 miljoen waard – zelfs maar was begonnen

Artikel inhoud

De Calgary Flames betalen Darryl Sutter nog twee seizoenen.

Reclame 2

Artikel inhoud

Sterker nog, hij werd ontslagen voordat zijn contractverlenging – ondertekend tijdens het trainingskamp afgelopen oktober – zelfs maar was begonnen. Er wordt aangenomen dat Sutter meer dan $ 8 miljoen verschuldigd is over de periode van die deal.

Artikel inhoud

Dat betekent dat de verandering van coach van maandag een aanzienlijk prijskaartje met zich meebrengt voor meerderheidsaandeelhouder Murray Edwards en de rest van de eigendomsgroep van Flames.

Artikel inhoud

“Murray, hij is een zeer op de hoogte zijnde eigenaar”, zegt Don Maloney, Calgary’s nieuwe president van hockeyoperaties en interim-algemeen manager. “Zowel John Bean als ik hebben veel gesprekken met Murray gehad over hoe we dit team vooruit kunnen helpen en als iemand denkt dat Murray verwijderd is of niet oplet, dan hebben ze het helaas mis.

“We moeten vooruit blijven gaan en goede beslissingen nemen en volgend seizoen beter zijn.”

Reclame 3

Artikel inhoud

Voorafgaand aan de aankondiging van maandag was er enige speculatie dat Edwards niet bereid zou zijn om de hoofdtrainer te worden.

Dat bleek niet waar te zijn.

Sutter is de leider van de Flames’ all-time overwinningen, met 210 overwinningen in zijn twee stints in Cowtown.

“Namens eigendom en alle Calgary Flames-fans willen we Darryl bedanken voor zijn cumulatieve jaren van dienst aan de Calgary Flames en aan de gemeenschap in het algemeen”, zei Bean, de president en CEO van Calgary Sports & Entertainment Corporation, in een stelling.

wgilbertson@postmedia.com

Opmerkingen

Postmedia zet zich in voor het behoud van een levendig maar beschaafd discussieforum en moedigt alle lezers aan om hun mening over onze artikelen te delen. Het kan tot een uur duren voordat reacties op de site verschijnen. We vragen u om uw opmerkingen relevant en respectvol te houden. We hebben e-mailmeldingen ingeschakeld: u ontvangt nu een e-mail als u een antwoord op uw opmerking ontvangt, als er een update is voor een reactiethread die u volgt of als een gebruiker die u volgt opmerkingen maakt. Bezoek onze Communityrichtlijnen voor meer informatie en details over het aanpassen van uw e-mailinstellingen.

Doe mee aan het gesprek

Advertentie 1

[ad_2]