[ad_1]

Het Emirates Stadium is vanavond gastheer van een enorme Londense derby in de Premier League. Arsenal vermaakt hun rivalen uit de N7-hoofdstad die wanhopig nieuw leven willen blazen in hun vastgelopen titelbod, nadat ze de laatste tijd werden verteerd door de Manchester City-moloch. Drie opeenvolgende remises gevolgd door een vernederend Etihad en City’s laatste overwinning bij Fulham betekent dat the Gunners nu aan de top zijn vervangen, met een achterstand van een punt na één wedstrijd meer te hebben gespeeld.

Arsenal hoeft vanavond gewoon Chelsea te verslaan om nog kans te maken op het realiseren van hun titeldromen, met City dat morgenavond tegen West Ham worstelt onder zaakwaarnemer Frank L ampard, die uit de Champions League komt en 12e zit op de ranglijst, met nog om de 40 punten te halen.

[ad_2]