[ad_1]

De verklaring van de NFL is een prijs die hetzelfde is als de retour van La Zone payante en speciale editie. Je kunt tijdens het weekend terugkijken op Matthew Bergeron en Sidy Sow sélectionnées, en plus de 32 uitrustingen die meer dan grote beloften bevatten.

• Ofwel: Matthew Bergeron: net in de NFL en bijna een stad op zijn naam

• Ofwel: Sidy Sow chez les Patriots: een tweede Québécois repêché in de NFL

• Ofwel: Les 10 premiers de classe du repêchage de la NFL

Deux Québécois dans de même repêchage, c’est un exploit rare et nos deux analisten reviennent eviennent sur ce moment. Stéphane Cadorette was in Victoriaville waar Matthew Bergeron, vergezeld van zijn familieleden, de oproep van de Atlanta Falcons ontving. Il nous raconte l’ambiance sur place. Sidy Sow, garde de Bromont, een kwantiteit over de patriotten van la Nouvelle-Angleterre.

Wat is het punt waarop de twee joueurs een aangrijpende bijdrage leveren aan de versnelling van het terrein? Op en parle!

  • Luister naar de ballade La Zone uitbetaling onderstaand:

Als je het herhaalt, is het mogelijk dat er 32 uitrustingen voor de aanval, de compler van de lacunes en het leven van het leven zijn. Parmi toutes ces formaties, zekere verkregen bons resultaten à leur bulletin initial tandis que d’autres durch se farcir des cours d’été pour avoir la note de passage!

Dit is het moment om de prestaties van elk team te evalueren, ook al kent natuurlijk niemand de echte waarde van een herkansing binnen enkele maanden.

De feitelijke release in de NFL en de belangrijkste nieuwigheden in het menu worden pas echt vrijgegeven als vragen van gepassioneerde auditors.

Sans plus tarder, plaats à La Zone uitbetaling!

La Zone uitbetaling est coanimée van Jean-Nicolas Gagné en Stéphane Cadorette.[ad_2]