[ad_1]

Democratisch geleide staten, waaronder Californië en New York, bloedden inwoners van rode staten zoals Florida en Texas en verloren vervolgens miljarden dollars aan belastinginkomsten in 2020, volgens een Wirepoints-analyse van gegevens van migratie van de IRS.

Californië verloor 332.000 mensen door emigratie, samen met 29,1 miljard dollar aan inkomsten, terwijl New York 262.000 mensen en 24,5 miljard dollar verloor. als gevolg op wireframe-punten. Het rapport gebruikte belastingaangiften voor 2020 en 2019 om bewegingen tussen staten van 2019 tot 2020 te analyseren. (GERELATEERD: DeSantis roept op tot onderzoek naar Disney World Special District)

Na Californië en New York verloor Illinois 105.000 mensen en $ 10,9 miljard, terwijl Massachusetts en New Jersey $ 4,3 miljard en $ 3,8 miljard aan belastinginkomsten verloren door de verliesmigratie, volgens Wirepoints. Bevolkingsverliezen in deze blauwe staten hebben een cumulatief effect; een krimpende belastinggrondslag treft de staat in het jaar van de verliezen en elk jaar daarna, zodat meerdere opeenvolgende jaren van emigratie optellen tot enorme verliezen.

Florida was de topbestemming voor nieuwkomers, met 699.000 nieuwe inwoners en $ 57,9 miljard aan inkomsten; de staat verloor ook 443.000 mensen en $ 18,7 miljard, wat 256.000 nieuwe inwoners en $ 39,2 miljard opleverde, aldus het rapport. Net als bevolkingsverlies, tellen opeenvolgende bevolkingswinsten op, en de belastinggrondslag van Florida in 2020 was $ 230 miljard hoger in 2020 na 21 jaar ingezeten immigratie, volgens Wirepoints.

Achter Florida won Texas 175.000 en $ 10,9 miljard, Nevada won $ 4,6 miljard, Arizona won $ 4,4 miljard en North Carolina won 4, $ 5 miljard.

Alle inhoud die is gemaakt door de Daily Caller News Foundation, een onafhankelijke, onpartijdige nieuwsdienst, is gratis beschikbaar voor elke legitieme nieuwsuitgever die een groot publiek kan bereiken. Alle opnieuw geposte artikelen moeten ons logo, de naamregel van onze verslaggever en DCNF-lidmaatschap bevatten. Neem voor vragen over onze richtlijnen of samenwerking met ons contact op met licensing@dailycallernewsfoundation.org.[ad_2]