[ad_1]

De bekende bokser Saul “Canelo” Alvarez zou zijn status als de beste bokser in het boek van de planeet kunnen consolideren onder de ogen van zijn publiek, zaterdag in Guadalajara, waar hij zich zal meten met Britannique John Ryder, die van plan is het probleemfeest te spelen.

De 32-jarige Mexicaan zal zijn eerste gevecht in zijn geboorteplaats sinds 2011 hebben en zal voor het eerst sinds zijn overwinning zijn IBF, WBA, WBC en WBO super-middengewicht wereldtitels verdedigen met eenparigheid van stemmen. aux dépens van Gennady Golovkin op 17 september.

Ofwel: Deontay Wilder is klaar met handboeien
Ofwel:
Een eersteklas gevecht met gevechtseenheden voor Arslanbek Makhmudov

“Sinds ik 12 jaar oud was, heb ik enorme wapenfeiten geleverd in het boksen en ik ben de beste geworden”, verklaarde de beroemde atleet in de quote “USA Today”, in een interview op dinsdag. Je suis fier de me battle à Guadalajara et heureux d’offrir ce combat aux gens m’ayant encourant dès le debut.”

Inderdaad, het einde van de week van de Mayo-cinema is synoniem van het feest voor Alvarez (58-2-2, 39 K.-O.) en de Ryder (32-5-0, 18 K.-O. ), een tegenstander die zijn vier meest recente wedstrijden heeft gewonnen nadat hij in 2019 bij beslissing verloor van Callum Smith. categorie.

“Il a tout à gagner, a admis le champion incontesté. Ainsi, il representée un danger pour moi, puisqu’il n’a rien à perdre. Je m’entraîne conséquemment à 100% pour le meilleur de John Ryder et c’est tout.”

En territoire ennemi, vraiment

Als Alvarez wordt beschouwd als een icoon in zijn zoon Patelin, als hij een verschrikkelijke autant van Ryder is, wordt hij beledigd als vijandig. Desalniettemin, je bent op het terrein en niet op papier dan de wereld van de sport en de strijd van 34 jaar en het veroorzaakt een gedenkwaardige verrassing.

“Ce serait un realité wordt, absoluut. Je suis sûr qu’il y aurait un film produit sur ça à un moment donné, car il s’agirait d’un véritable chef-d’œuvre, at-il indicé au balado ” Seconds Out” kwantificeert de mogelijkheid om te triomferen. Personne n’avait prévue que je mette la main sur une ceinture de boxe il ya quatre ou cinq ans. J’ai persévéré et j’ai reversé la vapeur en creyant en moi-même , zonder compter les gens qui m’ont aidé. C’est vraiment bien.”

Alvarez vertegenwoordigt niettemin een tegenstander, ook al verloor hij in mei 2022 met 178 pond van Dmitry Bivol. Tot zijn laatste slachtoffers behoren Golovkin (tweemaal), Sergey Kovalev, Caleb Plant en Billy Joe Saunders; beroemd geworden door de fait Ryder in 2013.[ad_2]