[ad_1]

Artikel inhoud

Dus laat me eens kijken of ik dit recht heb, spelers tekenen een enorm contract om voor de Calgary Flames te spelen. Ze houden echter niet van de manier waarop Coach Sutter coacht en ze uiten hun ongenoegen en aan het einde van het seizoen wordt de coach een jaar na het winnen van coach van het jaar ontslagen. Je vraagt ​​je af wie het team echt controleert, is het het management of de spelers? Om het hier te parafraseren, beter de coach die je kent dan degene die je niet kent. Wat een gongshow! Sorry dat je tegen je tanden werd getrapt Darryl, je bent een prima coach.

Artikel inhoud

BRUCE HAYNES

(Gemakkelijker om één man te vervangen dan een hele selectie.)

Nieuw optreden voor PM

Ik zie dat onze premier de kroning van prins Charles gaat bijwonen. Nadat hij tot onze nieuwe koning is gekroond, zal hij Justin misschien vragen om aan te blijven als de nieuwe hofnar. Justin heeft tenslotte de opleiding genoten om een ​​geweldige clown te zijn. Hij heeft tot nu toe geweldig werk geleverd.

Artikel inhoud

ANDY HANSEN

(Zou het niet leuk zijn om geen grap te zijn?)

Eerst thuis helpen

Interessant dat we onze militairen haasten om mensen uit Soedan te krijgen, maar we doen niet ons best om de mensen te helpen die in tenten in het park aan de overkant van mijn huis wonen. Ze bedreigen degenen die de LRT moeten gebruiken. Ik denk dat we allemaal Canadezen zijn, maar om George Orwell te parafraseren: sommige Canadezen zijn meer Canadees dan andere.

PAUL McKAY

(Helaas krijgen degenen die voor zichzelf kunnen pleiten meer hulp.)

Verlies van een groot man

Het spijt me te horen over de recente dood van Tarek Fatah. Door de jaren heen heb ik zowel genoten als oneens van zijn SUN-columns. Op de controversiële kolommen zou ik hem een ​​e-mail sturen met mijn reden voor onenigheid. Op elke e-mail die ik hem stuurde, kreeg ik een antwoord waarin de heer Fatah zijn standpunt uiteenzette. Eén column irriteerde me zo erg dat ik zei dat ik nooit meer een minuut aan zijn columns zou verspillen. Maar ik bleef natuurlijk lezen. Rust zacht meneer Fatah, u zal gemist worden.

DON KOENIG

(Zijn inzicht zal zeker gemist worden.)

Tijd om op te stappen

Ik denk dat de drie multimiljonairs die door Brad Treliving zijn ingehuurd om Johnny, Matt en Sean te vervangen, eindelijk gaan hockeyen in het komende NHL-seizoen 2023/24. Ik voorspel dat wanneer de NHL-play-offs van volgend seizoen in de verre horizon verschijnen, de Flames in paniek zullen raken en opnieuw wanhopig zullen proberen de play-offs te halen.

DONALD K. MUNROE

(We moeten geen heel seizoen goed spel verwachten.)

[ad_2]