[ad_1]

sen. Christopher S. Murphy zal dinsdag een voorgesteld budget vrijgeven dat bijna $ 1 miljard zou opleveren voor de financieringswet van de regering voor het volgende fiscale jaar om de handel in fentanyl over de zuidwestelijke grens te bestrijden.

De Connecticut-democraat, die voorzitter is van het Homeland Security-panel van de kredietcommissie, heeft details van het plan vrijgegeven voorafgaand aan de geplande hoorzitting van de subcommissie over de kwestie op woensdag.

Ongeveer de helft van de financiering zou worden besteed aan het vergroten van het vermogen van grensagenten om meer passagiersvoertuigen te inspecteren die het land binnenkomen via de grens tussen de VS en Mexico en het verbeteren van het vermogen van agenten om winst te maken op de verkoop van medicijnen die de Verenigde Staten verlaten. -pagina verslag. voorstel van het kantoor van Murphy.

Dit geld zou worden besteed om meer douane- en grenswachters aan te nemen en meer niet-opdringerige inspectiesystemen aan te schaffen, met als doel 65% van de passagiersvoertuigen die de grens oversteken te inspecteren, tegen 40% voorheen.

Murphy wil ook voortbouwen op de huidige financiering en permanente uitgangsinspecties opzetten in zes extra havens van binnenkomst om geld, vuurwapens of andere opbrengsten van transnationale criminele organisaties in beslag te nemen.

[ad_2]