[ad_1]

Artikel inhoud

De Calgary Flames zouden Oliver Kylington volgend seizoen terug moeten halen.

Artikel inhoud

Nadat hij om persoonlijke redenen het hele seizoen 2022-23 had uitgezeten, informeerde de 25-jarige verdediger de Flames-president van hockeyoperaties en interim-algemeen manager Don Maloney over zijn voornemen om terug te keren naar de NHL.

Artikel inhoud

“We kregen vorige week goed nieuws toen we met Oliver Kylington spraken en het lijkt er zeker op dat hij zich op een heel goede plek bevindt”, zei Maloney. “Hij vertelde me dat hij opgewonden is om volgend seizoen terug te komen, wat positief is voor de organisatie.”

Kylington beleefde een ontsnappingsjaar in 2021-22, scoorde negen doelpunten en gaf 22 assists terwijl hij zijn ijstijd zag toenemen. Verwacht werd dat zijn rol vorig jaar alleen maar groter zou worden voor de Flames, maar in plaats daarvan bleef hij een seizoen in Zweden.

Toen voormalig algemeen directeur Brad Treliving aankondigde dat Kylington tijdens het trainingskamp niet zou rapporteren aan de Flames, vroeg hij verslaggevers zijn privacy te respecteren, maar hij zorgde ervoor dat hij opmerkte dat zijn afwezigheid geen verband hield met middelenmisbruik.

daustin@postmedia.com

www.twitter.com/DannyAustin_9

Bekijk onze sportsectie voor het laatste nieuws en analyses. Zorg voor een weddenschap? Ga naar onze sectie sportweddenschappen voor nieuws en kansen.[ad_2]