[ad_1]

De Republikeinse senator Ron Johnson uit Wisconsin zei maandag dat staatssecretaris Antony Blinken tegen het Congres had gelogen over zijn communicatie met Hunter Biden.

“Hij werd ervan bewust gemaakt dat liegen tegen het Congres een misdaad was. Hij zei dat hij geen reden had om te liegen. Hij had geen reden om de waarheid te vertellen. Hij was niet eerlijk. Hij loog”, zei Johnson tegen Fox Business-presentator Larry Kudlow. “Wat trekt zijn hele getuigenis in twijfel, waarin hij ontkende met Hunter Biden te hebben gesproken of op de hoogte was van zijn werk met Burisma. We moeten Antony Blinken volgen om erachter te komen wat hij weet. We hebben zijn gegevens nodig en ook die van zijn vrouw. (GERELATEERD: ‘Dit is geen complottheorie’: Rep. Nancy Mace plaagt ‘astronomische’ bevindingen in Biden Family Probe)

SHOW:

DE House Judiciary en Commerce Committees schrijven in Blinken op 20 april en eiste documenten met betrekking tot de brief, daarbij verwijzend naar getuigenissen van voormalig CIA-adjunct-directeur Michael Morell, die beweerde dat Blinken de reactie op de brief van oktober “triggerde”. 14 februari 2020 New York Post-rapport over de inhoud van de laptop van Hunter Biden.

Tientallen voormalige inlichtingenfunctionarissen hebben getekend een brief van oktober 2020 gepubliceerd door Politico die beweerde dat het explosieve laptop-e-mailrapport “alle klassieke kenmerken heeft van een Russische informatieoperatie”.

The Daily Caller News Foundation bevestigde de authenticiteit van een van de e-mails in oktober 2020. The Washington Post en New York Times bevestigden de authenticiteit van de gegevens in maart 2022 in artikelen over onderzoeken naar Biden door het ministerie van Justitie.

“Wat hij doet, is zijn baas, de president van de Verenigde Staten, blijven dekken. Kijk, deze fraude was enorm, het was overduidelijk. Hij zou moeten aftreden of worden afgezet”, zei Johnson. “Nu weten we dat hij ook tegen het Congres heeft gelogen. Bedenk dat hij staatssecretaris was onder Obama. We waren zeker geïnteresseerd om hem te interviewen tijdens ons onderzoek. Hij annuleerde die bijeenkomst voor de verkiezingen, maar omdat hij minister van Buitenlandse Zaken wilde worden, stemde ermee in om in december 2020 te gaan zitten voor een getranscribeerd interview, en hij loog tegen ons.

Twitter vergrendelde verschillende accounts, waaronder die van de New York Post en het persoonlijke account van de toenmalige perssecretaris van het Witte Huis, Kayleigh McEnany, voor het delen van het rapport, daarbij verwijzend naar een beleid van “illegaal materiaal”. Documenten die door Twitter-CEO Elon Musk aan journalist Michael Shellenberger zijn gegeven, tonen de FBI gecontacteerd Twitter over mogelijke lekken waarbij Hunter Biden betrokken is, voorafgaand aan het rapport van de New York Post.

Alle inhoud die is gemaakt door de Daily Caller News Foundation, een onafhankelijke, onpartijdige nieuwsdienst, is gratis beschikbaar voor elke legitieme nieuwsuitgever die een groot publiek kan bereiken. Alle opnieuw geposte artikelen moeten ons logo, de naamregel van onze verslaggever en DCNF-lidmaatschap bevatten. Neem voor vragen over onze richtlijnen of samenwerking met ons contact op met licensing@dailycallernewsfoundation.org.[ad_2]