[ad_1]

Het is een feit dat de tour de force de surprendre les Bruins of Boston au premier tour, de organisatie van de Panthers van la Florida déjà-zoon-sur-son-prochain défi et elle pris les middelen de zender een bericht aux numbreux partizanen de l’ennemi qui ont l’habitude de se verdringer.

• Ofwel: [À VOIR] Patrice Bergeron in tranen na de uitschakeling van de Bruins

De floridienne formatie heeft niet de minste kans om een ​​secundaire woonplaats te krijgen voor de Maple Leafs in Toronto, het is een rivaliteit tussen de twee rondes. Echter, de Canadezen kunnen geen knuppels kopen die beschikbaar zijn voor de serie-contres van de FLA Live Arena van Sunrise; U kunt een adres van een bepaalde persoon gebruiken om het recht op toegang te krijgen.

Als assistent van een klant die zichtbaar is op de site Ticketmaster, weten de Panthers precies wat de coördinatoren van de ontspanningskaarten van de kredietbediende in de transactie moeten doen. “Les amateurs protentant de l’extérieur qui auront mis la main sur des billets verront la vente cancelled sans préavis,” voegde hij eraan toe.

Later op de dag meldde de voorzitter van de club, Matthew Caldwell, echter op de site FLAHOCKEYNOW dat de versoepelingen dinsdag naar de regels zullen worden gebracht, omdat er meer tickets op de markt zullen komen.

“Nous ne sommes pas encore à guichets fermés, mais on peut decision ce que nous voulons et ce sera le cas.” Pour les premières heures, nous souhaitons nous en tenir à nos partizanen de la Florida. Dit is een moyen poistant à nos amateurs d’obtenir des billets, at-il indicé, specifiant que les prix augmenteront. Nous allons keuren uiteindelijk la vente à des fans de Toronto goed.

Er is geen noodzaak voor vriendschap

In het geval van regulier particulier, de partizanen van de toeristen die Florida bezoeken, ontgaan de gewoonte van de leugens en de ceux des Leafs zijn geen uitzondering op de regel. Aussi, les Panthers ontpoppen zich tot de nieuwe nombreux amateurs van Bruins, omdat ze de eerste locaties van de tour betwisten.

Avant de retrouver leurs quartiers, les porte-couleurs des Panthers joueront les deux premiers matches de la demi-finale de l’Association de l’Est à Toronto. Le début de celle-ci staat gepland voor dinsdag 19.00 uur op TVA Sports.[ad_2]