[ad_1]

Sam Allardyce

Leeds Verenigde overwegen de voormalige West Ham en Everton-baas Sam Allardyce, die één wedstrijd de leiding had over Engeland, aan te stellen om Javi Gracia op te volgen als clubmanager. (Atletiek – abonnement vereist)externe link

Arsenaal Manager Mikel Arteta wil spreken van West Ham Engelse middenvelder Declan Rice, 24, aan het einde van het seizoen. (Spiegel)externe link

Ook The Gunners overwegen een transfer naar kristallen paleis Engeland verdediger Marc Guehi, 22. (Posten) externe link

Chelsea naderen de benoeming van voormalig Tottenham en Paris St-Germain-baas Mauricio Pochettino als de volgende vaste manager van de club. (90 minuten)externe link

Sir Jim Ratcliffe’s bod op een meerderheidsbelang in Manchester United begrijpt dat hij onmiddellijke transfercontrole wil als er een deal wordt gesloten. (Telegraaf – abonnement vereist) externe link

Manchester United stuurde verkenners om te kijken Rome spits Tammy Abraham, 25, afgelopen weekend toen de club alternatieven overwoog Tottenham en de Engelse spits Harry Kane, 29. (Spiegel)externe link

Echter, AstonVilla hebben er alle vertrouwen in een deal te bereiken om de Engelse international Abraham over te nemen Rome – ondanks de interesse van verschillende grote Europese clubs. (90 minuten) externe link

AstonVilla zijn gesprekken begonnen met de Engelse spits Ollie Watkins over verlenging van het contract van de 27-jarige bij de club. (Atletiek – abonnement vereist)externe link

De makelaar van Barcelona De Spaanse spits Ansu Fati heeft de Spaanse club verzekerd dat ze deze zomer een bod van 70 miljoen euro op de 20-jarige zullen krijgen – en hij verwacht dat het bod van een Premier League-club komt. (Sport – in het Spaans)externe link

Manchester United druk om te ondertekenen Eintracht Frankfurt Franse spits Kolo Muani als hij probeert te verslaan Bayern München in de race om de 24-jarige te contracteren. (Sky Duitsland – in het Duits)externe link

Feyenoord baas Arne Slot is naar voren gekomen als een serieuze kanshebber om naast Julian Nagelsmann te worden van Tottenham volgende vaste manager. (ESPN)externe link

Tottenham En Newcastle United behoren tot de clubs die wachten om te zien welke prijs Southampton zal worden ingesteld voor de Engelse middenvelder James Ward-Prowse, 28, in het geval van degradatie. (Posten) externe link

Manchester City zal de 28-jarige Portugese middenvelder Bernardo Silva niet weigeren de club te verlaten als hij deze zomer besluit te vertrekken. (90 minuten)externe link

kristallen paleis Manager Roy Hodgson vindt dat Eagles-voorzitter Steve Parish zich zorgen moet maken dat clubs deze zomer geïnteresseerd zijn in de 21-jarige Franse buitenspeler Michael Olise. (Avondstandaard) externe link

van Arsenaal De 19-jarige Engelse middenvelder Charlie Patino, die dit seizoen uitgeleend is aan Blackpool, zal naar verwachting deze zomer de club verlaten. (Atletiek – abonnement vereist)externe link

Chelsea academiepersoneel zou de club kunnen verlaten als deze zomer meerdere lokale spelers worden verkocht. (Tijdschema’s – abonnement vereist)externe link

De laatste pagina van de metro
De laatste pagina van de metro

[ad_2]