[ad_1]

De Republikein Ryan Webb ziet er misschien uit als een typische hetero blanke man, maar hij wil dat de kiezers in Delaware County, Indiana weten dat hij zich identificeert als een gekleurde lesbienne.

De gemeenteraadslid haalde een paar veren uit nadat hij vorige maand op Facebook aankondigde dat hij ‘had besloten uit de kast te komen en zich eindelijk op zijn gemak voelde om mijn echte authentieke zelf aan te kondigen’, hoewel hij zijn uiterlijk of zijn conservatieve opvattingen op geen enkele manier veranderde.

“Het is met grote opluchting dat ik iedereen aankondig dat ik me identificeer als een vrouw en niet zomaar een vrouw, maar ook als een vrouw van kleur”, zei hij in de post van 12 april. “Ik denk dat ik daardoor ook homo/lesbisch zou worden, aangezien ik me aangetrokken voel tot vrouwen.”

De heer Webb zei inderdaad dat hij getrouwd is met zijn vrouw Brandy Webb, met wie hij zes kinderen heeft.

“Ik blijf mijn favoriete voornaamwoorden voor hem onthouden, en ik ben getrouwd met mijn mooie vrouw Brandy”, zei meneer Webb maandag op Fox News Channel’s “Jesse Watters Primetime.” ‘Ze stelt zich kandidaat voor de gemeenteraad van Muncie bij de verkiezingen van morgen.’

Hij voegde eraan toe: “Het maakt me lesbisch omdat ik helemaal verliefd op haar ben, ook al identificeer ik me als een vrouw. We hebben samen zes kinderen. Dus ik denk dat dat meer dan acceptabel is.

Niet iedereen accepteerde hun geslachtsverandering. Tijdens een vergadering van de provincieraad op 25 april werd hij er in openbare commentaren van beschuldigd de transgendergemeenschap voor de gek te houden. Sommigen hebben hem gevraagd om af te treden.

Zijn critici op sociale media trokken de oprechtheid van zijn geslachtsconversie in twijfel en noemden hem “kinderachtig”, “beschamend” en “een onwetende fanaticus”.

Inderdaad, meneer Webb plaatste “voor” en “na” Foto’s van zichzelf op 18 april die er precies hetzelfde uitziet.

“Als hij serieus was, zou ik zijn lof zingen”, zei transgenderactivist Charlize Jamieson tijdens de raadsvergadering. ‘Maar in plaats daarvan weet ik wel beter. We doen het allemaal. Ik weet het het beste vanwege haar geschiedenis van hatelijke anti-transverklaringen op sociale media en het niet respecteren van haar voornaamwoorden. Hij interpreteerde me opzettelijk en opzettelijk verkeerd en maakte mijn eigen genderidentiteit belachelijk.

De heer Webb erkende dat “sommige mensen echt van streek waren”.

“Ze waren er gek op. Een groep individuen kwam naar onze plaatselijke bestuursvergadering in Delaware County om hun nepverontwaardiging te uiten en me te laten weten dat ze vonden dat ik moest aftreden”, zei hij. “Maar de steun die ik in het hele land heb gekregen, was overweldigend.”

De heer Webb zei dat hij “veel geweldige positieve feedback had gekregen van supporters uit het hele land en Europa”. Sommige supporters drongen er bij hem op aan zich kandidaat te stellen voor hogere posten.

Zijn donateurs zijn onder meer Daily Wire-podcaster Matt Walsh, die zondag in een tweet zei: “Wauw, ongelooflijk adembenemend en dapper. Ryan Webb is een krachtige zwarte vrouw die onze volledige steun en respect verdient. »

Technisch gezien zei meneer Webb dat hij zich identificeert als een Indiaanse vrouw van kleur, eraan toevoegend dat hij “erg trots” is op zijn Cherokee-afkomst aan beide kanten van zijn familie.

Op zijn Facebook functie, zei hij: “Ik ben verheugd om wat diversiteit in de provincieraad te brengen. Tot vandaag hadden we geen vrouwen van kleur of LGBTQIAPC+++ in het bestuur. Ik ben blij dat we dat nu doen!

De heer Watters noemde hem een ​​’pionier, en dat respecteren we’.

“Ik wil je gewoon vertellen hoe vereerd ik ben omdat je de eerste lesbische Indiase bent die op ‘Jesse Watters Primetime’ is geweest, dus in zekere zin breken we samen,” zei de heer Watters.

De heer Webb, die in 2024 herverkozen wordt, zei dat hij ‘de weg wilde openen voor iedereen die zich wil identificeren met wat hij maar wil’.[ad_2]