[ad_1]

Les Bruins herhaalde zich dat ze hun seizoensrecord van 65 overwinningen en 135 punten wonnen op hun reeksen parcours. Cette saison magique vient de tomber à l’eau.

• Ofwel: [À VOIR] In tranen ontvangt Patrice Bergeron de lofbetuigingen van al zijn teamgenoten na de nederlaag

Les Panthers de la Florida trotseerden de logica door Boston in zeven wedstrijden uit te schakelen tijdens de eerste eliminatieronde. Carter Verhaeghe een merk, maar tevergeefs dans een winst van 4 à 3 in verlenging, zondag, au TD Garden.

“Il’y a personne dans le monde qui creyait qu’on pouvati y arriver”, zei Matthew Tkachuk tegen de krant op Sportsnet. Ik heb een kans op een verlengingsdebuut, meer dan ooit een façon van de verlenging. »

Tkachuk, die een fenomenale reeks heeft beleefd, miste een ontsnapping in de eerste seconden van de verlenging. Il s’est racheté assez rapidement en obtenant une passe sur le but decisif de Verhaeghe.

Met 92 punten sloten de Panthers het seizoen af ​​​​op de achtste plaats in de Association de l’Est, waarmee ze hun ticket in de laatste dagen van de kalender verzilverden. Ze scoorden 43 punten minder dan Boston.

Voor recycler een oud cliché, les séries vertegenwoordigen toujours une nouvelle saison. Jim Montgomery en les Bruins hebben geen wrede realiteit.

  • Ontdek het sportieve segment van Jean-François Baril tijdens de jours via QUB-radio :

Kom Tampa

De snelle uitschakeling van de Bruins lijkt vreemd genoeg op de Lightning in het voorjaar van 2019. Vier jaar geleden evenaarde Tampa Bay het record van de Red Wings of Detroit (1995-1996) met 62 overwinningen. Maar de Blue Jackets van Columbus hebben dit glorieuze seizoen uitgewist en uitgeschakeld in de eerste ronde van de reeks met vier wedstrijden.

Sergeï Bobrovsky was destijds de point guard van de Blue Jackets. Ironisch genoeg droegen de Russen bij aan een nieuwe overwinning van David tegen Goliath. Dit is het portait le chandail des Panthers.

La tristesse de Bergeron

Ik krijg een sterk beeld van het einde van de wedstrijd. In het begin van het seizoen, après de eliminatie van de siens en zeven wedstrijden van de Premier Tour tegen de Hurricanes de la Carolina, groette Patrice Bergeron elk van zijn teamgenoten voordat hij terugkeerde naar de kleedkamer van zijn team.

Ik heb de kans gekregen om in water te gaan als een enlacé zoon van een lange date, Brad Marchand.

Le Québécois een revélé aux colleges sur place in Boston waar je een hernia discale kunt oplopen.

Deze scène zal het debat doen herleven over de vraag of de kapitein van de Bruins een X kon traceren op een prachtige carrière. Vanaf 37 jaar, Bergeron est l’un des grands dans l’histoire de cette concessie. Meer keuze van uw gepensioneerde, il partirait sur une mauvaise note.

Zegen voor de vier eerste duels in de serie, Bergeron heeft niet deelgenomen aan drie confrontaties met Panthers. Trois recontres que les Bruins ont perdues.

Montour deux fois

De Bruins leidden deze reeks met 3 tegen 1. Ze hadden ook hun lot in handen met een voorsprong van 3 tegen 2 aan het einde van de derde periode in deze zevende wedstrijd.

Brandon Montour is een fait van het maken van planningen op de markt, maar heeft wel 60 seconden nodig om tijdens een korte periode te spelen. De verdediger van de Panthers raakte tweemaal het doel tegen Jeremy Swayman en kreeg een vertrouwensstemming van Montgomery voor de laatste wedstrijd.

Première periode

1-Flo: Brandon Montour (4)(Lundell, Bobrovsky)AN-12:23

Straffen: Neven (Flo) 5:24, Marchand (Bos) 7:18, Hall (Bos) 10:30, Bennett (Flo) 11:33, Carlo (Bos) 11:33

Deuxième periode

2-Flo: Sam Reinhart (4)(Luostarinen, Lundell)1:14
3-Bos: David Krejci (1)(Orlov, Zacha)AN-7:52

Straffen: Staal (Flo) 6:03, Montour (Flo) 15:34, Montour (Flo) 19:14

Derde periode

4-Bos: Tyler Bertuzzi (5)(Orlov, Krejci)AN-0:55
5-Bos: David Pastrnak (5)(Carlo, Krejci)4:11
6-Flo: Brandon Montour (5)(Barkov, Verhaeghe)19.00 uur

Strafschoppen: McAvoy (Bos) 10:48

Verlenging

7-Flo: Carter Verhaeghe (2)(Bennett, Tkachuk)8:35

Straffen: Geen straf

Tirs au maar

Florida 11 – 5 – 10 – 5 – 31 Boston 9 – 13 – 9 – 5 – 36

voogden:

Flo: Sergei Bobrovsky (G, 3-1) Bos: Jeremy Swayman (P, 0-1)

Digitale voordelen:

Flo: 1 en 3, Bos: 2 en 4

arbiters:

Steve Kozari, Chris Lee

Juges de lignes:

David Brisebois, Jonny Murray

BIJSTAND:

17.850[ad_2]