[ad_1]

Voormalig president Donald Trump zal een door CNN gehost presidentieel stadhuis in New Hampshire bijwonen, zo maakte de zender maandag bekend.

Het evenement, georganiseerd door ‘CNN This Morning’-anker Kaitlan Collins en uitgezonden om 21.00 uur ET op 10 mei, zal de voormalige president vragen beantwoorden van republikeinen uit New Hampshire en niet-aangegeven kiezers die van plan zijn te stemmen in de 2024 GOP presidentiële voorverkiezingen, “zei CNN in een stelling. (GERELATEERD: Trump maakt eerste stop in New Hampshire voor 2024-campagne, kondigt leiderschapsteam aan)

Een senior adviseur van Trump legde de overstap uit aan The Daily Caller.

“President Trump rent om de president van alle Amerikanen te worden. Uit de traditionele Republikeinse ‘comfortzone’ stappen was de sleutel tot het succes van president Trump in 2016. Sommige andere kandidaten zijn te bang om die stap te zetten in hun zoektocht om Joe Biden te verslaan en zijn bang om iets anders te doen dan Fox News. De leidinggevenden van CNN hebben een overtuigende zaak gemaakt”, zei de adviseur.

SHOW:

Trump maakte donderdag een tussenstop in Manchester, New Hampshire, waar hij zijn leiderschapsteam voor de staat aankondigde, dat 50 leden van de wetgevende macht omvat. De groep vertegenwoordigt volgens de campagne 25% van de Republikeinen in het Huis van Afgevaardigden van New Hampshire. (GERELATEERD: Trump mikt op Biden in New Hampshire’s eerste stop voor 2024-campagne)

Tijdens zijn toespraak richtte Trump zich niet zozeer op de Republikeinse gouverneur van Florida. Ron DeSantis, die hij meermaals bekritiseerde.

DeSantis sprak eerder in april op een evenement in Manchester, op dezelfde locatie waar Trump donderdagavond zijn toespraak hield. DeSantis wordt beschouwd als de belangrijkste rivaal van Trump, hoewel de gouverneur een presidentiële run nog moet aankondigen.[ad_2]