[ad_1]

Tucker Carlson

AP Foto/Richard Drew

Gelekte beelden van de set van Bij Tucker Carlson De Fox Nation-show onthulde dat de voormalige Fox News-host het streamingplatform van het netwerk aan het vernietigen was.

De beelden zijn gelekt naar de gelekte watchdog-groep Media vragen en toont Carlson aan de telefoon met een niet-geïdentificeerde persoon terwijl hij de zijne filmt Tucker Carlson vandaag programma

Het gesprek leek samen te vallen met het interview van Carlson met de omstreden influencer Andreas Tate, wiens vrouwonvriendelijke opvattingen vorig jaar viraal gingen, maanden voordat hij in Roemenië werd gearresteerd in verband met een onderzoek naar mensenhandel en verkrachting. Hoewel de video ongedateerd is, merkte Media Matters op dat Carlsons interview met Tate in augustus 2022 werd uitgezonden.

“Ik wil geen slaaf zijn van Fox Nation, waar mensen volgens mij toch niet naar kijken”, zei Carlson tijdens het gesprek, dat via de luidspreker ging. “We gaan – omdat, weet je, ik nu een vertegenwoordiger van de Amerikaanse media ben, die met een banneling in Roemenië praat en hem weer welkom heet in de broederschap van journalisten.”

De achterkant en de vierde leken verband te houden met wat Carlson voor het interview zou dragen.

“Ja. Het zou helpen als je een trui zou dragen, want we hebben hem gevraagd geen pak te dragen”, zei een onbekende stem tijdens het gesprek. “Alsof hij er gek van werd en we zeiden: ‘Dat hoeft niet. Tucker zal er ontspannen uitzien. Zo ziet onze voorstelling eruit. Het is ok?”

‘Ik bedoel, het is in de avondshow en ik wil dat het er officieel uitziet. Ik wil niet dat het een soort praatjes wordt. Begrijp je wat ik bedoel?’ zei Carlson.

De onbekende spreker aan de telefoon stond erop dat als het interview langer dan 45 minuten zou duren, het op Fox Nation zou worden geplaatst.

“Maar niemand gaat ernaar kijken op Fox Nation. Niemand kijkt naar Fox Nation omdat de site waardeloos is. Dus ik zou heel graag alles op YouTube willen zetten,” zei Carlson. “Maar goed, dat is slechts mijn mening. Ik ben gewoon gefrustreerd door – het is moeilijk om deze site te gebruiken. Ik weet niet waarom ze het niet repareren. Ik word er gek van. En ze zijn alsof ze films maken voor leven, maar ze werken niet aan de infrastructuur van de site. Zoals wat? Het is gek. En ik word er gek van, want het is alsof we al dit extra werk doen en niemand het kan vinden.’

“Het is eigenlijk verbazingwekkend. Ik weet niet wie deze site beheert”, zei een geërgerde Carlson.

De vreemdeling tijdens het gesprek legde Carlson uit dat een “aanzienlijk” deel van het interview zou worden uitgezonden op Tucker’s Fox News-show, Tucker Carlson vanavondin de hoop dat het het publiek zou verleiden om de volledige aflevering op Fox Nation te bekijken.

“Ik weet het, maar we doen ons deel. We werken als beesten om al deze inhoud te produceren en de mensen erachter, hoe het ook heet, alsof ze niet weten dat de site niet werkt en Ik denk dat het als verraad aan onze inspanningen is. Zo voel ik me. Dus natuurlijk geef ik mezelf de schuld”, zei Carlson.

Fox Nation produceert een verscheidenheid aan shows met talent, waaronder sterren van Fox News. Nancy Grace, Kelsey-grammatica, Roseanne Barren acteur Kevin Costner.

Toen Carlson in 2021 een nieuw contract bij Fox tekende, breidde hij zijn aanwezigheid op Fox Nation uit met documentaires en een vlaggenschipshow – Tucker Carlson vandaag – drie keer per week uitgezonden. Tenminste, totdat hij vorige week uit het netwerk werd gezet.

Kijk hierboven via Media Matters.

Heb je een tip die we moeten weten? advies@mediaite.com[ad_2]