[ad_1]

Connor Wong sloeg twee homeruns, waaronder een beslissend solo-schot in de achtste, om de Boston Red Sox dinsdagavond te helpen de Toronto Blue Jays met 7-6 te verslaan.

Masataka Yoshida en Christian Arroyo scoorden ook voor Boston, en de Red Sox scoorden een seizoen hoog voor hits met 14, waaronder vier van Wong. De Boston-catcher startte de achtste en had een driehonkslag nodig om de cyclus te beëindigen, reed een 2-1 fastball van Erik Swanson naar de Green Monster-stoelen voor zijn tweede homer van de avond en zijn derde in drie dagen.

Wong scoorde ook een brace in de tweede die stuiterde net onder de gele lijn bovenop de iconische linkerveldmuur van Fenway Park.

De Red Sox kwamen tot een rally nadat ze met 6-3 waren gevallen in een zesde punt van zes punten door de Blue Jays en wonnen er voor het eerst dit seizoen vier op rij, waarbij ze de laatste twee nullen verdienden toen George Springer wegreed. eindigde drie wedstrijden voor het eerst sinds het verslaan van de Yankees op 17 juli voor een record van 48-45.

Reliever Richard Bleier (1-0) pakte de overwinning en Josh Winckowski pakte zijn eerste redding. Swanson (1-1) nam het verlies.

Daulton Varsho sloeg een three-run homer voor de Blue Jays in de zesde en Vladimir Guerrero Jr. sloot af met een paar honkslagen en twee RBI’s.

Yoshida breidde zijn hitting streak uit naar 12 met een solo homer naar rechts-midden in de vierde, waardoor Boston een 3-0 voorsprong kreeg.

Toronto kreeg geen hit voor Varsho’s tweehonkslag in de vierde, waarna Houck scoorde in de vijfde voor zes runs op vijf hits en vier wijd. Varsho richtte de meeste schade aan met zijn homer die de Jays op een 6-3 voorsprong bracht nadat een homerun-honkslag van Guerrero er twee binnendrong en Bichette scoorde op een doorgeschoten vangbal.

Boston herstelde er twee in de vijfde op RBI-honkslagen van Refsnyder en Yoshida, waarna Wong een solo left homer toevoegde om de stand weer gelijk te trekken in de zesde, waarmee hij een video-uitdaging overleefde waarbij een fan de bal aanraakte nadat hij de bovenkant van de muur had gepasseerd.

Arroyo’s eerste homer van het seizoen was geweldig door Fenway Park, waarbij hij een 1-1 wissel ver over het groene monster heen reed en de Red Sox een 1-0 voorsprong bezorgde. Wong volgde met een gigantische muurrit naar het linkerveld dat net onder de gele lijn lag.

Alex Verdugo begon de derde met zijn tweede tweehonkslag op rij en scoorde op een honkslag van Rob Refsnyder, die als tweede uit het veld werd gestuurd na een prima actie van middenvelder Kevin Kiermaier.[ad_2]