[ad_1]

Ze passe moins bien pour les Yankees de New York depuis peu, en, comme le constate leur gérant Aaron Boone, personne ne va pleurer sur leur sort.

• Ofwel: Dans les dents des puristes

• Ofwel: Pas de panic voor Édouard Julien

Naast een reeks nederlagen moest de formatie uit New York besluiten om de naam van ster Aaron Judge voor 10 dagen op de geblesseerde lijst te plaatsen. Incommodé par des douleurs à la hanche droite, celui qui a frappé 62 circuits la saison dernière ne pourra revenir au jeu avant lundi prochain.

“Het was een moeilijke trip en het was een moeilijke competitie”, zei Boone zondag, na een achtereenvolgende achtervolging tegen de Rangers in Texas. Nous faisons face à l’adversité et nous allons traverser ça. Nous sommes toegift in staat om de wedstrijden en nous devons trouver een manière van aankomst te vinden. »

Roggen en Orioles en tête

Het is duidelijk dat het seizoen van honkbalmajeur het grootste deel van je jeugd is, meer déjà, het is de waarneming van de classificatie van de sectie Est de la Ligue America met de Yankees en de Red Sox van Boston die de twee derniers rangschikten. Les Rays uit Tampa Bay, les Orioles uit Baltimore en les Blue Jays uit Toronto, die hun uitstekende seizoensdebuut kennen, weten veel van hun opdrachten.

Ce classement een quelque koos de rafraîchissant alors que les Yankees presente one masse salariale de 279.6 M$ pour la seizoen 2023. In tegendeel, les Rays et les Orioles sont en tête alors qu’ils aux 28e en 29e rangs du baseball à ce chapitre , met 73.3 en 64.9 M$. Alleen les Athletics d’Oakland is niet goed.

Fait interessant: le total des masses salariales des Rays et des Orioles vertegenwoordigt moins que la moitie que celle des Bombardiers du Bronx. C’est sans doute pourquoi les Yankees n’attirent pas la sympathie. Même à New York, plusieurs partizanen de l’équipe sont plus fâchés que tristes quand le club n’est pas à la hauteur.

Un format qui pardonne

Als de positie van de Red Sox minder verrassend is, is de cel van de Yankees, die 15-15 zijn na hun 30 premierschapswedstrijden, verrassend. Of, als u opmerkt dat de clubs van het Amerikaanse deel van Amerika een rendement van 500 of meer opleveren (vanwege de mardi soir-wedstrijden). Soms, het is voortijdig voor de partizanen van de Yankees in paniek, en het is mogelijk dat het feitelijke formaat van de elites in de honkbalmacht drie keer per mettre tot quatre des cinq équipes van deze sectie van uw deelnemer.

Depuis 2022, het aantal clubs dat aanwezig is, is effectief passé van 10 tot 12, dus zes dans l’Américaine en zuid dans la Nationale. Outre les kampioenen de divisie, chaque ligue compte trois équipes repêchées.

Dans la Nationale, het is interessant om te abseilen dat de Phillies de Philadelphie in 2022 in staat is om in 2022 uit te komen en dat de kans bestaat dat de chemin in de mondiale Série, met een schuin gezicht als Astros uit Houston. Les Yankees potrouint-ils avoir un parcours schijnbare of même triomfantelijk tijdens de kwalificatie achterstand? Zonder aucun doute. Et si ce n’est pas le cas, personne va pleurer.

Quoi de neuf chez les Jays?

Een andere match van cinq staatsgrepen voor Bo Bichette

De flamboyante Bo Bichette had maandag een wedstrijd van vijf treffers, maar de Blue Jays verloren dit duel met 6-5 van de Red Sox in Boston. Bichette realiseert een tel exploit voor de twee seizoenen van het seizoen, die op 14 april in plaats daarvan een gezicht krijgt van Tampa Bay Rays. De meeste keren dat je baseball majeur was, waren er twee wedstrijden tussen de 30 premières van één même-campagne van Kenny Lofton, in het uniform van de Braves d’Atlanta, in 1997.

Chapman parmi les meneurs de la Ligue Americaine

De successen van Matt Chapman kwamen naar voren, dominant in de Amerikaanse Ligue dans de nombreuses categorische offensieven. De tweede honkman van de Blue Jays zette vanaf het begin van het seizoen (vóór de wedstrijd van dinsdagavond in Boston) een slaggemiddelde van .379 neer. En ajoutant ses 15 buts sur balles, il presente un taux de présences sur les sentiers de ,462. Chapman compte finale 15 doubles, dus het is een trois de plus que son plus proche poursuivant, qui est Wander Franco, des Rays de Tampa Bay.

Par-dessus le “Monstre vert”?

Les Jays is een reeks van vier wedstrijden van Fenway Park, mercredi en jeudi. Vladimir Guerrero meldt een déjà connu sa deel van succes au domicile des Red Sox par le passé. Voor de start van de huidige serie plaatste hij een gemiddelde van .339 in zijn carrière in dit mythische stadion. In 2021, de frappeur drotier en maakte gebruik van 5 circuits en 10 wedstrijden, waarschijnlijk de aanwezigheid van Monstre vert dans la gauche.

Nos Québécois

NIVEAU AAA

Julien en Toro zijn beledigend

Édouard Julien en les Saints de St. Paul ontvangen het bezoek van Abraham Toro et des Sounds de Nashville, deze week, au niveau AAA. Gedurende de recente wereldklasse, Julien en Toro kwamen terug voor verschillende dagen. In de première van een reeks van zes wedstrijden, maar in het midden van de maand, Toro en de geluiden worden niet geëmporteerd door de score van 11 tot 5. Wat ons betreft, het is de norm van uw clubs die zes suite-duels beledigen les ligues minores.

UNIVERSITEIT VAN KENTUCKY

Émilien Pitre schitterde in dit seizoen in de NCAA

Toen 20 jaar oud, Émilien Pitre werd opgedragen aan de NCAA, had hij de kleuren van de Wildcats van de Universiteit van Kentucky. Originaire de Repentigny, de joueur van de avant-champ presenteerde een moyenne au bâton van .360 en een présences op de schildwachten van .500. C’est dire qu’il atteint les buts une fois sur deux. De pandemie van COVID-19, die de repêchage du baseball majeur heeft teruggebracht tot vijf ronden in 2020, zal de koers van Québécois beïnvloeden. Il poursuit donc son development en attendant d’être à nouveau toelaatbaar.

WEATHERFORD COLLEGE

Een circuit après-l’autre voor Robin Villeneuve

In totaal 22 circuits in 50 wedstrijden! Robin Villeneuve amuseert zich in Texas in het uniform van de Coyotes van Collège Weatherford, niet in Dallas. Oorspronkelijke atleet van Gatineau, die een zoon heeft met een product van 82 punten, heeft een wedstrijd van drie lange ballen toegestaan ​​tijdens de mois d’Avril. Les Québécois Louka Daoust en Alexis Gravel maken deel uit van hetzelfde team, dat al verzekerd is van de conferentietitel voordat het NJCAA Region V einde-seizoenstoernooi van 12 tot 16 mei wordt georganiseerd.[ad_2]