[ad_1]

De avontuurlijke saudienne van de grande vedette van voetbalinternational Cristiano Ronaldo is déjà à sa fin.

• Ofwel: Erling Haaland: de bon rapport qualité-prix

• Ofwel: Retenu contre son gré en Arabie saoudite, Raïf Badawi a perdu espoir

• Ofwel: Lionel Messi krijgt in Saoedi-Arabië een bod van meer dan 400 miljoen euro per jaar

De 38-jarige Portugese aanvaller aurait du mal à s’integrar à son country d’accueil vanwege de barrière van taal en cultuur die heel anders is dan die van Europa. Il serait également déçu des performances d’Al-Nassr, son nouveau club. Inderdaad, ondanks 12 goals in 15 wedstrijden van de legendarische nummer 7, blijft het team op de tweede plaats van het klassement. Al-Nassr werd ook uitgeschakeld bij de twee Coupes nationales, wat leidde tot het vertrek van de Franse coach Rudi Garcia.

Nostalgie Madrid

Cristiano Ronaldo stopte met Moyen-Orient als installateur in Madrid, de Spaanse hoofdstad. De kans is groot dat Ballons d’or je vécu hanger neuf ans lors de son passage au Real Madrid, van 2009 tot 2018.

Le tijdschrift catalaans El Nationaal aussi indicé que le Real lui aurait offert un poste s’il besliste of quitter l’Arabie saoudite. Dit is de kans om de voetbalterreinen onder de aandacht te brengen en een rol als ambassadeur van de club voor te stellen.

Cristiano Ronaldo verliet Europa in januari na het einde van de stormachtige reis in Engeland in het uniform van Manchester United. De Saoedische club Al-Nassr bood hem een ​​contract van twee jaar aan, met een astronomisch salaris van 200 miljoen euro per jaar, in de geschiedenis van het voetbal.

D’après les informations de RMC Sport[ad_2]