[ad_1]

vertegenwoordiger Republikeins. Matt Gaetz uit Florida legde zijn beslissing uit om samen te werken met de Democratische Rep. Alexandria Ocasio-Cortez uit New York zal dinsdag een wetsvoorstel indienen.

Gaetz en Ocasio-Cortez sloten zich aan bij de Republikeinse vertegenwoordiger. Brian Fitzgerald uit Pennsylvania en democratisch vertegenwoordiger. Raja Krishnamoorthi uit Illinois at voorstellen de Bipartisan Restoring Faith in Government Act, die leden van het Congres en hun naaste familieleden zou verbieden deel te nemen aan aandelenhandel, volgens een uitgave door het kantoor van Fitzpatrick. (GERELATEERD: Joe Biden ‘wist’ dat Hunter in het bestuur van Burisma zat toen hij aandrong op fracking in Oekraïne, zegt voormalig Obama-stenograaf)

SHOW:

“AOC heeft het helemaal mis. Ze zou waarschijnlijk hetzelfde over mij zeggen, ‘zei Gaetz tegen Fox News-presentator Jesse Watters. “Maar ze is niet corrupt en ik zal met iedereen samenwerken om ervoor te zorgen dat het Congres niet zo gecompromitteerd wordt. We zouden de handel in congresaandelen moeten verbieden om dezelfde reden waarom we de scheidsrechter niet toestaan ​​om op het spel te wedden.

Watters besprak eerder de transacties die naar verluidt door de democratische vertegenwoordiger waren gedaan. Lois Frankel uit Florida concentreerde zich op First Republic Bank, die maandagochtend vroeg door toezichthouders werd gesloten en verkocht aan JP Morgan Chase.

“Dagen voor de implosie van de Eerste Republiek verkocht de democraat Lois Frankel uit Florida haar belang in het bedrijf. Frankel verkocht de aandelen voor $ 34 per aandeel. Vier dagen later werd het aandeel verhandeld tegen 12 dollar per stuk,” zei Watters. “Maar Frankel was niet gedaan. First Republic is net overgenomen door JP Morgan en raad eens wie aandelen van JP Morgan kocht net voordat de bank First Republic overnam? Dat klopt, Florida Democraat Lois Frankel. De aandelen zijn sindsdien bijna $ 15 gestegen. Dus Frankel staat aan beide kanten van de handel vlak voordat het nieuws beide keren bekend wordt.”

Frankel is niet het enige lid van het Congres dat onder de loep wordt genomen vanwege de handel in aandelen. vertegenwoordiger democraat. Nancy Pelosi uit Californië is onder vuur komen te liggen nadat haar man Paul 20.000 aandelen kocht van een bedrijf dat computerchips maakt kort voordat de Senaat de CHIPS-wet goedkeurde. Pelosi rende weg van het podium toen verslaggevers haar in juli vroegen naar de carrières van haar man.

De Republikeinse senator Tommy Tuberville uit Alabama is ook onder de loep genomen omdat hij voor meer dan een kwart miljoen dollar aan Intel-aandelen had gekocht voordat de CHIPS-wet werd aangenomen, ook al stemde hij tegen het wetsvoorstel.

“Ongeveer een op de vier congresleden doet dat en het is niet precies alsof ik gekozen ben met een stel Gordon Gekko’s en Bobby Axelrods,” zei Gaetz.

Alle inhoud die is gemaakt door de Daily Caller News Foundation, een onafhankelijke, onpartijdige nieuwsdienst, is gratis beschikbaar voor elke legitieme nieuwsuitgever die een groot publiek kan bereiken. Alle opnieuw geposte artikelen moeten ons logo, de naamregel van onze verslaggever en DCNF-lidmaatschap bevatten. Als u vragen heeft over onze richtlijnen of onze samenwerking met ons, neem dan contact op met licensing@dailycallernewsfoundation.org.[ad_2]